Obavijesti

Show

Komentari 16

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'

Duško Ćurlić za 24sata: 'Svi su nas s respektom sad gledali...'
5

HRT-ov voditelj pun je dojmova nakon nedavnog Eurosonga. Kaže da je ponosan na Baby Lasagnu i da je bilo lijepo proteklih dana biti Hrvat u Malmöu

VIDEO

Prekaljeni je "borac" Eurosonga, na pamti im više ni broj s kojih je izvještavao. Kao i s Dore, postalo je nezamislivo da ti "eventi" prođu bez Duška Ćurlića (56). Nije moglo bez njega ni u švedskome Malmöu, gdje smo prošlog vikenda svjedočili najvećem uspjehu na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Baby Lasagna završio je na drugome mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baby Lasagna 00:55

- Bilo je baš lijepo biti dio hrvatske ekipe, čitave te priče. Konačno te komentatori kolege gledaju s nekakvim barem polurespektom. Iako mi komentatori trebamo biti neutralni, svima je bilo jasno da je Marko bio velika, velika nada za osvajanje Eurosonga. Nevjerojatno koliko je osvojio srca svih kolega, kucali su mi na vrata kabine i davali podršku. Sad mi sve to izgleda kao neki san - javio nam se Ćurlić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ovo su članovi srpskog žirija koji su nagradili Hrvatsku i Baby Lasagnu s 12 bodova
Ovo su članovi srpskog žirija koji su nagradili Hrvatsku i Baby Lasagnu s 12 bodova

Usporedio je neke prijašnje nastupe.

- Bila je velika razlika jer se osjećalo da smo blizu vrha, da radimo dobar posao, da nas je Marko sve uvukao u svoju priču, a to ne možete sakriti. Pa i publika je rekla što misli, proglasila ga je najboljim, to je ta razlika, velika - dodaje voditelj.

Na društvenim je mrežama napisao kako je to za njega izgledalo proteklih dana. Sam je tamo priznao kako nije želio stalno nešto stavljati...

- Napisao sam nakon svega iskreno što mislim o njemu. Podsjetio nas je Marko na ono bolje u nama, na ono zbog čega smo počeli raditi taj posao, podsjetio je sve da ne odustaju od svojih snova, od želje da kažemo ono što imamo u sebi i izrazimo to na najbolji mogući način rušenju barijera. Volio bih da Marko ostane takav, volio bih da ga ovaj svijet stvarnosti i svakodnevnih malih kuhinja ne pretvori u nešto drugo. Nadam se da će ostati isti - rekao nam je Ćurlić.

Dodao je kako su se domaćini trudili napraviti veliki show. I da je Marko napravio sve...

- Ne moraš biti prvi da bi bio najbolji. I to se pokazalo kroz mnogo stvari. Čak i prva čitava večer polufinala bila je posvećena nekim drugim mjestima, nekim ljudima koji nisu uspjeli pobijediti na Eurosongu, ali su ostvarili svoj san.

Baby Lasagna o novom uspjehu: 'Ma što se to događa? Na ovoj listi su i Beyonce i Taylor Swift'
Baby Lasagna o novom uspjehu: 'Ma što se to događa? Na ovoj listi su i Beyonce i Taylor Swift'

Uslijed sjajnih prognoza uoči finalne večeri, favoriziranja našega Baby Lasagne, mnogima su kroz glavu proletjeli Eurosong u Hrvatskoj i voditelji, "favorit" je tu bio Duško...

- Proletjelo mi je kroz glavu, iako ni u jednom trenutku nisam smatrao da sam baš ja taj koji mora voditi Eurosong u Zagrebu. Ne volim raditi planove unaprijed, dok stvari nisu načistac. Jako sam zadovoljan u ulozi komentatora, spoj je to moje dvije velike ljubavi. Radija na kojem sam davno počeo i televizije koja je moja sadašnjost. Bilo bi lijepo, ali i bez toga, Marko je napravio velike stvari za sebe, ali i za Hrvatsku - završio je Ćurlić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO