Obavijesti

Show

Komentari 3

Dua Lipa stiže u pulsku Arenu!

Dua Lipa stiže u pulsku Arenu!
15

Dua je poznata po svojim hitovima 'New Rules', 'Levitating', 'One Kiss' i brojnim drugima, a u sklopu najnovije turneje nastupit će i na hrvatskoj obali

VIDEO

Pop zvijezda Dua Lipa (28) dolazi u Hrvatsku! Popularna pjevačica nastupit će u pulskoj Areni u nedjelju 9. lipnja u sklopu nove turneje kojom promovira svoj nadolazeći, treći studijski album, 'Radical optimism' čiji se izlazak očekuje 3. svibnja. Ulaznice se glazbeno-scenski spektakl bit će u prodaji već ovog petka, 22. ožujka, putem sustava Eventim. Oni koji se predbilježe za kupnju novog albuma, ulaznice za pulski koncert moći će kupiti dva dana ranije.

Pola ulaznica za Avril Lavigne u pulskoj Areni je već prodano
Pola ulaznica za Avril Lavigne u pulskoj Areni je već prodano

Britanska pjevačica nastup u Hrvatskoj najavila je putem svog Instagram profila.

- 'Radical optimism' je na putu! Njemačka, Hrvatska, Francuska, idemo! Jedva čekam vidjeti vas - poručila je svojim fanovima u tim zemljama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Rolling Stone je nazvao njen novi album 'pop blaženstvom', napominjući da je 'jedinstven i potpuno u stilu Due Lipe - samouvjereni plesni pop pun duhovitih Instagramičnih jednorječnih naslova'.

- Prije nekoliko godina prijatelj me upoznao s pojmom Radikalni Optimizam. To je koncept koji je na prvu rezonirao sa mnom pa sam postala znatiželjnija i počela se igrati s tom idejom, a brzo se utkala u moj život. Shvatila sam – to je način da graciozno prolazite kroz kaos i osjećate se kao da možete prebroditi svaku oluju. U isto vrijeme, zatekla sam se kako pregledavam glazbenu povijest psihodelije, trip hopa i Britpopa. Oduvijek mi se činilo da imaju vrlo samouvjeren i optimističan zvuk, a tu iskrenost i taj stav sam prenijela i na svoj rad - objasnila je Dua.

698945721

Dua je poznata po svojim hitovima 'New Rules', 'Levitating', 'One Kiss' i brojnim drugima. Također, pojavila se i u popularnom filmu 'Barbie', za koji je napisala i soundtrack imena 'Dance The Night'. Tijekom karijere je osvojila tri Grammyja.

Andrea Bocelli u pulskoj Areni održat će i drugi koncert
Andrea Bocelli  u pulskoj Areni održat će i  drugi koncert

Inače, informacija o dolasku ove svjetske zvijezde procurjela je već u siječnju, kad su istarski mediji naveli da će Dua u Puli nastupati dva dana zaredom. Pjevačica je zasad najavila samo jedan nastup i nije poznato hoće li pjevati i 8. lipnja.

Priština: Dua Lipa nastupila na Sunny Hill festivalu koji organizira sa svojim ocem

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO