Obavijesti

Show

Komentari 1

Droga i zlostavljanje u obitelji Carey: 'Sestra mi je nudila koku i htjela me drogirati i podvoditi'

Droga i zlostavljanje u obitelji Carey: 'Sestra mi je nudila koku i htjela me drogirati i podvoditi'
6

Za svoju obitelj je Mariah otvoreno govorila da nisu u dobrim odnosima. Sestru Alison optužila je za zlostavljanje te da joj je nudila kokain i htjela podvaliti Valium kako bi je podvodila...

VIDEO

Popularna pjevačica Mariah Carey (55) objavila je u ponedjeljak kako je u istom danu ostala bez majke Patricije (87) i sestre Alison (63). 'Srce mi je slomljeno jer sam proteklog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja, i moja sestra je izgubila život istog dana', poručila je Carey. Uzroci smrti još nisu otkriveni. 

Mariah godinama nije bila u dobrim odnosima s članovima svoje obitelji, no iz njezinog priopćenja može se iščitati kako je ipak bila s majkom u njezinim posljednjim trenucima.

Majka i sestra Mariah Carey su umrle istog dana. Oglasila se pjevačica: 'Srce mi je slomljeno'
Majka i sestra Mariah Carey su umrle istog dana. Oglasila se pjevačica: 'Srce mi je slomljeno'

Tko je bila majka Mariah Carey? 

Patricia je bila operna pjevačica iz New Yorka, a Mariah je od nje naslijedila svoje impresivne vokalne sposobnosti te je često hvalila majku da ju je upoznala s glazbom. No, njihov je odnos bio kompliciran. Majka i otac razveli su se kada je Mariah imala tri godine, a on je preminuo 2002. godine. 

U svojim memoarima iz 2020. je Mariah napisala da je između nje i njene majke vladalo rivalstvo i profesionalna ljubomora 'koja dođe s uspjehom'. 

- No kada je ljubomorna osoba tvoja majka, i to shvatiš u vrlo osjetljivoj dobi, to je posebno bolno - napisala je u memoarima. No, ujedno je pričala i o dubokoj ljubavi koju je osjećala prema njoj, a napisala joj je i posvetu: 'Za Pat, moju majku koja je, bez obzira na sve, vjerujem, radila najbolje što je mogla. Voljet ću te najbolje što mogu, zauvijek'. 

U istim memoarima Mariah je pisala i o svojoj sestri Alison, koja je preminula, te o bratu Morganu. Ni s njima nije bila u najboljim odnosima. 

Mariah o sestri Alison: 'Htjela me podvoditi, nudila mi kokain'

- Bilo je emocionalno i fizički sigurnije da nemam s njima nikakav kontakt - pisala je. I Alison i Morgan su je tužili zbog navoda iz memoara.

Alison Carey opens her heart up about her famous Sister singer Mariah Carey whom have not spoken for over five years.

Kako navodi Forbes, Mariah je pisala kako ju je Alison zlostavljala kada je bila dijete, polijevala je kipućom vodom, davala Valium kako bi je drogirala i podvodila te nudila kokain. 

- Duboko je ranjena, ali i najbriljantnija i slomljena osoba koju znam - navela je za sestru. Alison ju je zbog tih navoda tužila i tražila 1,25 milijuna dolara za emocionalnu bol. 

Brat Mariah Carey također je tužio 

I brat Morgan je zbog navoda u memoarima odveo sestru na sud. Ona je u knjizi tvrdila kako se Morgan tukao s roditeljima te da je u jednom navratu gurnuo majku tako jako u zid da se onesvijestila.

FOTO Tko se srami celulita još? I ove slavne dame su ga pokazale u tangama, vrućim hlačicama...
FOTO Tko se srami celulita još? I ove slavne dame su ga pokazale u tangama, vrućim hlačicama...

Također, tvrdila je i da je dilao drogu kad je bio mlađi. Morgan je sve to porekao te tužio sestru zbog klevete. Tužba je i dalje u procesu, navodi Today

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO