Obavijesti

Show

Komentari 13

Drew Barrymore objavila video u kojem je pokazala neurednu sobu: 'Hvala ti što si realna!'

Drew Barrymore objavila video u kojem je pokazala neurednu sobu: 'Hvala ti što si realna!'
5

Drew je snimila razbacanu sobu, posvuda su bile knjige i papiri, a pokazala je i neurednu kupaonicu i ormar iz kojeg viri odjeća. Na kraju je prikazala kako soba izgleda nakon čišćenja

VIDEO

Pokažite mi svoju sobu prije i nakon što je očistite. Počinjem prva, rekla je američka glumica i voditeljica Drew Barrymore (48) u videu na TikToku.

POGLEDAJTE VIDEO:

@drewbarrymore

Show me your room before and after you clean it… I’ll go first!

♬ original sound - Drew Barrymore

Drew je snimila neurednu sobu, posvuda su bile knjige i papiri, a pokazala je i neurednu kupaonicu i ormar iz kojeg viri odjeća. Dok je snimila video, bila je u kućnoj odjeći i bez šminke. Na kraju je prikazala kako soba izgleda nakon čišćenja.

Glumica je na TikToku izazvala brojne pozitivne komentare, a pratitelji su bili ugodno iznenađeni.

The Daytime Emmy Awards - Pressroom

- 'Izgleda li to njena kuća kao normalna kuća? Ne kao kuća, nego kao dom. Zbog ovog je volim još više', 'Hvala što si nam pokazala svoju realnost', 'Sviđa mi se što njezin dom izgleda kao dom, a ne kao umjetnička izložba', 'Očistila sam svoju kuću zato što sam vidjela da je Drew očistila svoju', 'Hvala što si ovo podijelila' - samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Barrymore se 2016. razvela od glumca Willa Kopelmana (44) s kojim ima dvije kćeri, Olive (10) i Frankie (8). Za nju je razvod bio teško razdoblje, a utjehu je pronalazila u alkoholu. Nakon toga je krenula na terapije koje su joj pomogle da se riješi ovisnosti. Također, istaknula je da je zahvaljujući njenom talk showu 'The Drew Barrymore Show' koji je krenuo s emitiranjem 2020.,imala nešto na što se mogla usredotočiti. 

POGLEDAJTE VIDEO: DA MOŽE SPAVAO BI S NEVENOM CIGANOVIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO