Obavijesti

Show

Komentari 1

Doznajemo detalje svadbe Matije Cveka: 'Bilo je baš top!'

Doznajemo detalje svadbe Matije Cveka: 'Bilo je baš top!'
7

Pjevač Matija Cvek u veljači je s Miriam dobio djevojčicu Lotu, a u nedjelju su se oženili. Na njihovo svadbeno veselje stigle su brojne slavne 'face'

VIDEO

Dan nakon svadbe Matije Cveka (31) i njegove partnerice Miriam Cikron, kontaktirali smo Infinity band Croatia, koji je zabavljao mladence i goste. U trenutku poziva sjedili su s Cvekom. Na pitanje o dojmovima sa svadbe, bend je upitao glazbenika što smiju reći, pa su jednoglasno poručili: "Bilo je top!". Na društvenim mrežama bend se zahvalio na "prekrasnoj večeri" i da im je "bila čast" svirati. A, kako doznajemo, uz njihovu izvedbu Erica Claptona "Wonderful Tonight" Matija i Miriam zaplesali su prve svoje korake u braku.

FOTO Oženio se Matija Cvek!
FOTO Oženio se Matija Cvek!

Sudbonosno "da" izgovorili su u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a veselje su premjestili na popularno zagrebačko imanje za vjenčanja. Na njihov poseban dan stigli su i Dino Jelusić te Alen Đuras i njegova zaručnica, voditeljica Lota Ana-Klaudija Štilinović.

Fotografi su "ulovili" i Ivana Huljića, a kako doznajemo, bile su i Mia Dimšić te Jelena Rozga, koje su sjedile zajedno za stolom.

Iako je po pitanju privatnog života tajnovit, Cvek o karijeri rado priča. Danas jedan od najtraženijih glazbenika svoj uspjeh gradio je deset godina.

- Kad bend i ja iziđemo na pozornicu, kad se stvori ta obiteljska atmosfera, svijet stane na dva sata i nestane sve što može utjecati negativno. Tad postoji samo ekstaza i mislim da zbog nje nikad neću odustati. Nije bilo situacija da se više ne želim time baviti. Čak i da ništa od mog autorskog rada nije uspjelo, uživao sam svirajući u kafićima i ne bih imao problem vratiti se tome i s guštom svirati za goste - ispričao je za Story.

Svoju ljubav prema glazbi otkrio je još u djetinjstvu, a pozornost javnosti prvi put je privukao 2018., kad je objavio svoju pjesmu "Visine", čiji je spot putem YouTubea do danas pregledan gotovo sedam milijuna puta. Šira javnost ga je imala priliku upoznati u showu "A strana", a ono što mnogi ne znaju je da je Cvek 2017. nastupio uz Jacquesa Houdeka na Eurosongu u Kijevu. Jedno vrijeme pjevao mu je i prateće vokale.

FOTO Evo koje slavne 'face' su stigle na vjenčanje Matije Cveka
FOTO Evo koje slavne 'face' su stigle na vjenčanje Matije Cveka

Album "Izbirljivo i slučajno" je 2021. debitirao na vrhu hrvatske "Top of the Shops" ljestvice albuma. Već sljedeće godine imao je suradnju s Eni Jurišić, s kojom je izveo pjesmu "Trebaš li me". Pjesma se našla čak i na Billboardovoj ljestvici.

Kasnije su se hitovi samo nizali, "Ptice", "Nasloni se", s kojom je osvojio nagradu za najboljeg pjevača i pjesmu godine. Nisu to jedine pjevačeve nagrade. Tu su Cesarica za hit godine, nagrada Hrvatske diskografske udruge, sedam nominacija za nagradu Porin... Duet sa srpskom pjevačicom Marijom Šerifović "Pola sunca" obilježio je prošlu godinu, a odmah po izlasku pjesme oborila je rekorde slušanosti. Prije pet mjeseci sa suprugom Miriam dobio je kćer Lotu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: KADA ĆE BRAK, A KADA DJECA?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO