Domaće zvijezde okupile se na partyju uoči CMC festivala: Najavili headlinere prve večeri | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Domaće zvijezde okupile se na partyju uoči CMC festivala: Najavili headlinere prve večeri

Domaće zvijezde okupile se na partyju uoči CMC festivala: Najavili headlinere prve večeri
7

Brojni glazbenici i predstavnici medija okupili su se u vrtu Croatia Recordsa i proslavili početak glazbenog ljeta

VIDEO

Počelo je odbrojavanje dana do 16. izdanja CMC festivala u Vodicama, a uoči početka festivala održana je druga press konferencija i party. Brojni glazbenici i predstavnici medija okupili su se u vrtu Croatia Recordsa i proslavili početak glazbenog ljeta, a zabavljala ih Lana S na saksofonu.

Amir Kazić Leo: 'Iza Lasagne se krije veliki rad. Mladima nema tko pokazati kako da uspiju...'
Amir Kazić Leo: 'Iza Lasagne se krije veliki rad. Mladima nema tko pokazati kako da uspiju...'

- Prva asocijacija mi je zabava. Volim doći u Vodice jer se opustim i podružim malo s kolegama, to mi je prvenstveno najljepše kod CMC festivala. Volim sam taj koncept te druženje s puno mojih kolega koje rijetko viđam, a CMC je savršena prilika da se vidimo i predstavimo naše nove pjesme publici - rekla je Lidija Bačić Lille.

Kreativna direktorica Croatia Recordsa, Nikolina Mazalin najavila je izvođače koji će uveličati prvu festivalsku večer. Na velikoj vodičkoj pozornici koncerte će održati velikani zabavne glazbe Dražen Zečić, Mate Bulić, Miroslav Škoro i Vigor. 

- Mislim da smo ove godine složili najbolji program za publiku i provod. Na pozornicu nam u petak, 7. lipnja stižu vrhunski izvođači zabavne glazbe dok će subota biti rezervirana za odlične ljetne hitove - rekla je Nikolina Mazalin.

Program će se na kraju prvoga dana s glavne pozornice preseliti u popularni klub Makina u srcu Vodica, gdje će se nastaviti CMC party na kojemu će nastupiti talentirana slovenska pjevačica Buryana te odlični obiteljski bend Gavrani. Revijalna festivalska večer, 8. lipnja, na vodičku pozornicu dovodi dobro poznata imena kao što su Željko Bebek, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Učiteljice, Mia Dimšić, Ivica Sikirć Ićo, The Frajle i mnogi drugi. Kraj večeri će koncertnim programom obilježiti pop-tamburaški sastav Džentlmeni. Organizatori su pripremili i poseban program za subotnju večer. Party se seli u Makinu gdje će nastupiti odličan zadarski bend Zaratino.

Festival će otvoriti vožnja brodom uz obalu jednog od najljepših dalmatinskih gradova, a čekaju nas, kao i obično predstavljanje novih izdanja i ludi afterpartyji. Prošlogodišnji jubilarni 15. festival privukao je više tisuća posjetitelja koji su gotovo cijelu noć uživali u najvećim domaćim hitovima. 

- Zadnjih 10 godina sam u Vodicama povodom CMC festivala, a nisam se stigao ni okupati - rekao je Ivan Zak kroz smijeh te dodaje: 'Na CMC festival se uvijek vraćam zbog neke neopterećenosti koja vlada jer nema dodjele nagrade pa se ne gledamo poprijeko, svi smo opušteni i uvijek se dobro zabavljamo.'

Ovo su svi izvođači koji će nastupiti na revijalnoj večeri CMC festivala 8. lipnja: Alka Vuica, Amir Kazić Leo, Ante Cash, Bon Voyage, Boris Oštrić, Bruno Filipović, Buryana, Dalibor Brun, Darko Domijan, Davor Radolfi, Dino Petrić, Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille, Duško Lokin, Džentlmeni, Elio Pisak, The Frajle, Gavrani, Ivan Zak, Ivica Sikirić Ićo, Lana.S, Lidija Bačić Lille, Ljubavnici, Marina Tomašević, Mario Rucner, Mate Bulić i Frano Pehar, Matko Jelavić, Mia Dimšić, Mihael Kvorka, Mile Perkov, Miroslav Škoro i Barabe, Mirza Selimović, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Nives Celzijus, Noćni skok, Noelle, Salto Guru, Teo Grčić, Trio Gušt, Tropico band, Učiteljice, Žanamari, Zona Isključenja i Željko Bebek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Tisuće mladih iz cijelog svijeta stižu u Hrvatsku na novi open-air hard techno festival
PROMO

Tisuće mladih iz cijelog svijeta stižu u Hrvatsku na novi open-air hard techno festival

Pet pozornica u pet dana, s preko 60 izvođača na čak 18 dnevnih i noćnih partija, vizualni spektakl, intenzitet i energija - sve je spremno za novi festival, prvo Verknipt Croatia izdanje!

Talijanski mediji usporedili su Melodije Jadrana sa Sanremom
EVO I ZAŠTO

Talijanski mediji usporedili su Melodije Jadrana sa Sanremom

Manifestacija je bila vrlo uspješna zahvaljujući sudjelovanju najboljih izvođača, autora i glazbenika hrvatske glazbene scene. Publika je uživala u glazbi i tekstovima, pišu Talijani
Evo tko je sve oduševio publiku prve večeri Splitskog festivala
GLAZBENA ČAROLIJA U DALMACIJI

Evo tko je sve oduševio publiku prve večeri Splitskog festivala

Cijela večer bila je prožeta emocijama, a Prokurative su odjekivale zvucima koji su dotakli dušu svakog posjetitelja. Publika je uživala u svakom trenutku