Obavijesti

Show

Komentari 3

Dizajner Igor Galaš je postao svjetski ambasdor mode

Dizajner Igor Galaš je postao svjetski ambasdor mode
2

Ovo je Igorova trinesta nagrada. Kao ambasadora mode očekuju ga brojna putovanja i gostovanja na brojnim američkim Fashion Week-ovima. Prvi je u New Yorku

VIDEO

Najnagrađivanijem hrvatskom dizajneru Igoru Galašu pripala je posebna čast. Postao je svjetski ambasador mode. Nagradu mu je dodijelio Bill Guttentag, dvostruki oskarovac i trostruki dobitnik Emmy nagrade, na specijalno pripremljenom show-u – Melange Fashion Show 2011. u San Franciscu.

Melange Production team, organizator samog projekta, Igora prati već tri godine po njegovim natjecanjima i brojnim svjetskim uspjesima, te su ga odlučili nominirati za veliku svjetsku nagradu ambasadora mode i na taj način potaknuti i pokrenuti modnu industriju u boljem smjeru. Na samoj nagradi koju je Igor primio navedeno je da ga smatraju vođom modnog predstavljanja i modne industrije u Hrvatskoj, te da je sposoban poboljšati modnu industriju i scenu Amerike.

- Najveći uspjeh je u tome što to nije bilo natjecanje već projekt koji se priprema zadnje tri godine, koliko mene prati cijeli tim ljudi iz Melange produkcije. Oni diljem svijeta traže mlade ljude u području mode, glazbe i plesa koji ostvaruju vrhunske rezultate i tako sam i ja dobio obavijest da sam nominiran u kategoriji ambasadora mode zajedno s još dvoje dizajnera – iz Australije I Južne Afrike. Još uvijek mi se nisu slegli svi dojmovi, ali cijela ceremonija je bila nevjerojatna i jako sam sretan i počašćen da sam upravo ja dobio tu nagradu. Na kraju svega zaključak je da se sav trud, napor i odricanje isplati - izjavio je Igor Galaš, svjetski ambasador mode.

Ovo je Igorova trinaesta nagrada. Kao ambasadora mode očekuju ga brojna putovanja, te gostovanja na brojnim američkim Fashion Week-ovima, od kojih je prvi New York Fashion Week u proljeće sljedeće godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO