Obavijesti

Show

Komentari 26

Dino Drpić je državi dužan gotovo 800 tisuća kuna?

Dino Drpić je državi dužan gotovo 800 tisuća kuna?
1

Nives kaže kako ona i muž ne izbjegavaju porez. Ona tvrdi da nisu dobili rješenje o ovrsi koje je navodno poslano na nogometaševu bivšu adresu

VIDEO

Dinamovac navodno nije platio oko 760.000 kuna poreza, na što su mu se stigle i kamate od oko 15.000 kuna. Dinu Drpića (27) tako Hrvatska “goni” zbog 774.219 kuna neplaćenog poreza na dobit, PDV-a i drugog stupa mirovinskog osiguranja. Supruga Nives ne zna o čemu je riječ.
- Imamo porez koji treba platiti, ali čisto sumnjam da je toliko visok - kaže Nives dodajući kako nije dobila nikakvo rješenje o ovrsi koje je navodno poslano na Drpićevu bivšu adresu, u Ličkoj ulici.
- Dino je imao jednu veću uplatu pa je dobio veći porez. Što tu nije jasno. Dino ne zarađuje 3000 kuna kao neki pa zato i ima veće poreze - dodaje Nives, koja je prije desetak dana bila na bivšoj adresi i u pošti nije našla ništa iz Porezne.
- Dino i ja uredno plaćamo porez - završava starleta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'
PJEVAČICA JE PREPUNA EMOCIJA

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'

Pop zvijezda nizala je uspjeh za uspjehom, a sada je vrijeme za novo poglavlje. 'Bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi ', poručila je Rozga iz Sarajeva