Obavijesti

Show

Komentari 1

Davor Šuker ponovno ljubi?

Davor Šuker ponovno ljubi?
3

Davor Šuker trenutačno živi u Las Vegasu, a tamo je otvorio restoran. Uskoro postati i američki državljanin

VIDEO

Davor Šuker (56) navodno ima novu djevojku, piše Slobodna Dalmacija. Navode kako je bivši nogometaš viđen u Zagrebu s novom djevojkom, a bliski izvori tvrde kako je navodno riječ o atraktivnoj plavokosoj poduzetnici iz Zagreba.

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Nakon što je napustio funkciju predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva 1998. i ponajbolji hrvatski nogometaš u povijesti Šuker nestao je iz javnosti. 

Zagreb: Premijera dokumentarnog filma Pariz - Moskva - Via Palermo

U srpnju prošle godine otvorio je restoran u Las Vegasu, kao suvlasnik, uz Seju Kašića (56). Nedavno su ga posjetili predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i prvi čovjek Rijeke Damir Mišković dok su bili na Super Bowlu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Šuker VIDEO

- O restoranskom biznisu ne zna ništa i neće se miješati jer ima maksimalno povjerenje u mene. Poznajemo se više od 20 godina, upoznali smo se u Zagrebu, u uredu mog sugrađanina Orsata Zovka. Nakon toga dolazio je u Vegas gdje bi znao biti po mjesec, dva pa smo se nastavili družiti. On mi je kao brat. Kad smo čuli da Bugari prodaju restoran, dogovorili smo se da ga kupimo i otvorimo nešto naše - ispričao je Kašić za Večernji list 

Davor Šuker dobiva američko državljanstvo! Postaje Suker
Davor Šuker dobiva američko državljanstvo! Postaje Suker

Šuker će uskoro postati i američki državljanin! Naime, kupio je stan u Las Vegasu i aplicirao za državljanstvo, koje će, kažu nam iz krugova njemu bliskih, vjerojatno i dobiti jer ima posao ondje i neko vrijeme boravi u SAD-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO