Obavijesti

Show

Komentari 2

David će pjevati u 'Superstaru', a prošle godine oduševio Grašu na ulici: Tko zna, možda se javi

David će pjevati u 'Superstaru', a prošle godine oduševio Grašu na ulici: Tko zna, možda se javi
5

David je i ulični svirač koji prolaznike na zagrebačkim ulicama pjesmom prati već pet godina, a svaka pozitivna reakcija, pohvala i osmijeh ono su što ga dodatno motivira i veseli

VIDEO

Sutra je na rasporedu nova doza talentiranih kandidata glazbenog showa 'Superstar'. Svi oni stat će na plavu zvijezdu ispred Severine, Nike Turković, Tončija Huljića i Filipa Miletića i svojim glasom pokušati izboriti prolazak dalje, a jedan od njih je i svestrani glazbenik David Balint.

ANKETA Ovo su nove emisije i serije domaćih televizija: Koja je po vašem mišljenju najbolja?
ANKETA Ovo su nove emisije i serije domaćih televizija: Koja je po vašem mišljenju najbolja?

David ima 23 godine i dolazi iz Zagreba, a trenutačno kraju privodi studij ranog predškolskog odgoja koji smatra svojim životnim pozivom.

- To je više bio poziv nego odabir. Kroz nekoliko mjeseci završavam fakultet pa ću se zaposliti i krenuti tim putem. Kažu da je to jedan od najljepših poslova na svijetu i apsolutno se slažem... I jednog dana kad ta djeca odrastu, sretan si što si bio dio njihova života - ističe.

Ovaj talentirani mladić glazbom se počeo baviti još u djetinjstvu, završio je glazbenu školu za gitaru, a sam je naučio svirati i klavir.  David piše i glazbu i stihove, a inspiraciju pronalazi u svom životu, djetinjstvu:

- Kad me pukne inspiracija, onda to ide glatko!

Njegov je najveći glazbeni uzor Toše Proeski, a David iza sebe ima i nekoliko izdanih singlova, ali i nove velike glazbene planove koji se ostvaruju:

- Krajem godine izdat ću svoj autorski album, 15 pjesama koje sam sam uglazbio i napisao tekst.

Ivan iz 'Superstara' o prometnoj nesreći i alopeciji: Bojao sam se i mislio da sam greška u društvu
Ivan iz 'Superstara' o prometnoj nesreći i alopeciji:  Bojao sam se i mislio da sam greška u društvu

Inače, David je i ulični svirač koji prolaznike na zagrebačkim ulicama pjesmom prati već pet godina, a svaka pozitivna reakcija, pohvala i osmijeh ono su što ga dodatno motivira i veseli.

- Uvijek kažem ako uspijem barem jednim stihom i jednom pjesmom u cijelom tom repertoaru izazvati emociju barem jedne osobe od tih stotinu ili tisuću koje prođu, ja sam zadovoljan kao glazbenik. S tim se vodim, sitnicama koje mene čine sretnim - dodaje.

A upravo ga je na jednoj od zagrebačkih ulica krajem prošle godine svojim posjetom iznenadio i Petar Grašo, i to dok je izvodio njegovu pjesmu! 

- Bio je neki jednostavan i uobičajen dan. Odlučio sam zasvirati. Bilo je nekih problema s mjestom na kojem inače sviram, čak sam htio i odustati jer su me pomicali, ali rekao sam, hajde! Skupilo se nešto ljudi, počeo sam svirati po svom repertoaru pjesmu Petra Graše 'Ako te pitaju' i u jednom trenutku on se samo stvorio pokraj mene iz te mase ljudi! Počeo je pjevati sa mnom, prikupilo se još mnogo ljudi. Bila je ta jedna lijepa, ugodna božićna atmosfera, i odlično iskustvo - prisjeća se pa dodaje: 

- Sve se to jako brzo odvilo, dobio sam taj trenutak pjevanja s njim i kasnije zagrljaj, nismo izmijenili previše riječi...Lijepo mi je što se uopće pojavio. Tko zna, možda mi se nakon 'Superstara' javi.

David smatra da ga jedinstvenim čine njegova emocija i glas, a budući hrvatski superstar, po njegovu bi mišljenju, trebao imati kvalitetan i zanimljiv vokal, stas, i karizmu koju će zamijetiti publika.

- Prijavio sam se prvenstveno iz znatiželje jer nisam dosad nikad sudjelovao u takvom pjevačko-natjecateljskom showu, zbog društva, ali i kako bih vidio kako to sve izgleda iza kamera - zaključuje ovaj talentirani mladić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'
PJEVAČICA JE PREPUNA EMOCIJA

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'

Pop zvijezda nizala je uspjeh za uspjehom, a sada je vrijeme za novo poglavlje. 'Bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi ', poručila je Rozga iz Sarajeva