Danijela iz 'Braka' otkrila kako se osjećala s Alanom: 'Ne možeš pobijediti, to je toksičan odnos' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 21

Danijela iz 'Braka' otkrila kako se osjećala s Alanom: 'Ne možeš pobijediti, to je toksičan odnos'

Danijela iz 'Braka' otkrila kako se osjećala s Alanom: 'Ne možeš pobijediti, to je toksičan odnos'
7

Danijela i Alan su u 'Brak na prvu' ušli kasnije od ostalih kandidata, ali u nekoliko tjedana nisu našli zajednički jezik. Sada se osvrnula na njihov odnos i zahvalila svima na podršci

VIDEO

Danijela Pupovac iz 'Braka na prvu' podijelila je na Instagramu svoje razmišljanja oko svojeg 'supruga' Alana i tri tjedna koja je provela u sociološkom eksperimentu. Ona i Alan nisu našli 'zajednički jezik', a na posljednjoj ceremoniji je promijenila svoju odluku u 'odlazim'. Ipak, obzirom da je Alan odlučio ostati, njih dvoje će idući tjedan razmijeniti zavjete. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

brak na prvu 00:51

Upravo se o posljednjoj ceremoniji oglasila na društvenim mrežama i objavila svoju fotografiju nakon šminkanja. 

- Ova ceremonija je početak kraja. Možda djeluje neprimjetno na TV, ali ovo je prvi moment gdje ja počinjem govoriti kao ja i zauzimati se za sebe. Vjerojatno to nikad ne bi pomislili za mene - započela je. 

- Ali tri tjedna unutra s njim, 24 sata na dan, ja sam zapravo pokušavala naći svoj glas. To je - biti u toksičnom odnosu. To je - biti gaslightan. Zaboraviš tko si i ne znaš naći put van. Put može biti očit 'iz vana', ali ne osobi u odnosu - navela je. 

- Zato ljudi (žrtve) u takvim situacijama ponekad u potpunosti ovise o uplitanju promatrača. Sebe ne smatram žrtvom ovdje. Smatram čak da sam imala sreće. Moj 'partner' nije top level manipulator, a ja nisam neka plaha osoba inače - poručila je Danijela te dodala kako je u samo tri tjedna, 'u najmanju ruku', bila iscrpljena. 

- Nema te šminke koja će prekriti posljedice ostajanja u ovakvom odnosu. Nema tog ostajanja zbog djece, kredita, sela i novaca. Ne možeš pobijediti. Neće se promijeniti. Jedino riješenje je inače, hitno napustiti. Bez plana, bez taktike, samo izlaz djeluje - napisala je te poručila da jedva čeka i odbrojava kada će se sve i za nju završiti. 

- Hvala svima mojima u showu koji su me javno i nejavno podržali. Sve mi je značilo - napisala je. Danijela se u zasebnom storyju ranije zahvalila upravo kolegici iz showa, Klari Kokić, koja je istupila na posljednjoj ceremoniji i odbrusila Alanu. 

- Jako loše lažeš, svi te kužimo - rekla je Klara Alanu, a na to se uključila i Renata koja ju je zamolila da ne govori u ime svih tamo. Danijela nije skrivala u epizodi koliko ju je Renata razočarala, a sve je krenulo od zajedničkog izleta na kojem je jedino Renata stala na Alanovu stranu kada su pričali o celulitu. Klara, s druge strane, je otvoreno bila na Danijelinoj strani i branila je. 

- Klara. Direktna, hrabra, ne da se omesti. Samo 25 godina ima - napisala je Danijela u Instagram storyju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Novi zaplet! Ivaniševiću je kći darovala stan u centru Zagreba, Tatjana još u njemu može živjeti
BORBA ZA IMOVINU

Novi zaplet! Ivaniševiću je kći darovala stan u centru Zagreba, Tatjana još u njemu može živjeti

Plus+ Pravna borba oko stana u centru Zagreba između Gorana Ivaniševića i bivše supruge dobila je obrat jer je njihova kći, navodno darovnim ugovorm, tati vratila stan
Zaručio se Kerumov sin! Tata Željko za 24sata: 'Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno...'
BIVŠI GRADONAČELNIK NIJE NI ZNAO...

Zaručio se Kerumov sin! Tata Željko za 24sata: 'Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno...'

Plus+ Bivši splitski gradonačelnik do danas, kako kaže, nije znao da se ženi njegov sin Joke