Obavijesti

Show

Komentari 0

Damira Gregoret pozirala kao oskarovka: To su trenuci koji su mi zauvijek obilježili život

Damira Gregoret pozirala kao oskarovka: To su trenuci koji su mi zauvijek obilježili život
6

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

VIDEO

Prošle godine Damiru Gregoret (38) na godišnji odmor 'otpratila' je oluja, koja je napravila krš i lom i ispred RTL-a. Ova je urednica i voditeljica informativne emisije "RTL Danas" mirnije uplovila na zaslužene slobodne dane, koje je jedva dočekala da ih provede s obitelji. U svibnju je proslavila deset godina braka sa suprugom, novinarom, urednikom i voditeljem Igorom Bobićem. Ljubav je planula 2012., kad je iz rodnog Splita došla u RTL-ovu redakciju, a u kolovozu njihova kći Bianka, rođena kao beba palčić, proslavit će velikih deset godina.

- To su trenuci koji su mi zauvijek obilježili život - govori Damira, koja je samo za Cafe pozirala kao oskarovka Cate Blanchett.

U velikom intervjuu prisjetila se tog ljeta provedenog u bolnici prije deset godina, otkrila je li ikad poželjela 'pobjeći' iz ovoga posla te što je htjela biti kao djevojčica. Tračevi, spletke i teorije zavjere 'tresli su kraljevski dvor, a u vremeplovu smo se prisjetili neprežaljene holivudske ikone Marilyn Monroe. 

Archival Cinema and Entertainment

Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina