Obavijesti

Show

Komentari 14

Colin Farrell: Jako sam sretan jer nismo razočarali publiku

Colin Farrell: Jako sam sretan jer nismo razočarali  publiku
1

Zvijezda druge sezone hit serije "Pravi detektiv" koja se prikazuje na kanalu HBO sretna je jer, kaže, nije razočarala zahtjevnu publiku. Prva sezona ga je oduševila

VIDEO

Gledao sam prvu sezonu i oduševila me je. Matthew Mcconaughey je briljirao. Taj tip se u seriji nasmijao samo jednom, a čuo sam da je ispred kamera popio osam pivi i popušio 49 cigareta. Kad sam čuo da se snima i druga sezona, pomislio sam: 'Teško da će itko nadmašiti ove glumce'. I gle me sad, rekao je Colin Farrell. 

Zvijezda druge sezone hit serije "Pravi detektiv" koja se prikazuje na kanalu HBO sretna je jer, kaže, nije razočarala zahtjevnu publiku.

- Mjesecima sam slušao kako ništa ne može nadmašiti prvu sezonu. No, nisam bio u strahu - rekao je glumac. 

Kreator Nic Pizzolatto je uz Farrella okupio i druga dva jaka holivudska imena: Vincea Vaughna i Rachel McAdams. U prvoj su sjajni Matthew McConaughey i Woody Harrelson lovili serijskog ubojicu u istrazi koja traje 17 godina. Očekivanja za novu sezonu bila su velika, upravo zbog odjeka koja je imala prva donijevši tako rijetko viđenu turobnu atmosferu i inteligentne dijaloge dvaju policajaca, koji se mogu zahvaliti upravo Pizzolattu, koji je romanopisac i bivši profesor književnosti. Nova sezona vrti se oko ubojstva koje poveže tri losanđeleska policajca, a publika je 'zagrizla' za priču već nakon prve epizode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO