Batman je stigao u Hrvatsku! | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 12

Batman je stigao u Hrvatsku!

Batman je stigao u Hrvatsku!
4

Prema objavi stranice koja se bavi iznajmljivanjem bicikala na Mljetu, glumac Christian Bale odmara se u Lijepoj Našoj

VIDEO

Holivudski glumac Christian Bale (50) je u Hrvatskoj. Kako doznajemo od izvora bliskog redakciji, stigao je s obitelji. Prije nekoliko dana bio je na Hvaru, a sada uživa na Mljetu. Na Instagram stranici koja se bavi iznajmljivanjem bicikala podijelili su fotografiju na kojoj Bale nasmiješeno pozira.

Billie Eilish (22) zbog Christiana Balea (50) prekinula s dečkom
Billie Eilish (22) zbog Christiana Balea (50) prekinula s dečkom

- Pogodite tko je s nama biciklirao danas? Nema pogrešnog odgovora! - napisali su uz fotku, a među ponuđenim odgovorima su Christian Bale, Batman i Bruce Wayne.

Christian Bale tri je puta utjelovio lik Brucea Waynea/Batmana u seriji filmova Christophera Nolana, koju su činili: Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) i The Dark Knight Rises (2021).

-  Christopher Nolan i ja smo svojevremeno napravili dogovor. Rekli smo: ‘Hajdemo napraviti tri filma o Batmanu, ako uopće budemo imali priliku i toliko napraviti, i tu stanemo - rekao je Bale ranije i dodao: 'Kada bi mi se Nolan javio s idejom za četvrti film i izrazio želju da i ja sudjelujem u njemu, odmah bih prihvatio njegovu ponudu.'

Amsterdam European Film Premiere

Bale je 24 godine u braku sa Srpkinjom Sandrom Sibi Blažić. Iako rijetko priča o obitelji, sretni par danas ima dvoje djece; kćer Emmeline (19) i sina Josepha (10). Jednom je prilikom rekao da su mi upravo oni najvažniji, te da fotografiju obitelji uvijek ima sa sobom. 

832495664

Sandrini roditelji Slobodan Blažić i Nadežda Topalski preselili su se 1960-ih iz tadašnje Jugoslavije u Ameriku. Njezino rodno ime bilo je Srboslava, ali ga je kasnije promijenila. Christian i Sandra upoznali su se krajem 90-ih godina i zaljubili se na prvi pogled, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu. 

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Dugo smo tajili našu vezu, a na vjenčanju u Las Vegasu smo htjeli imati Elvisovog dvojnika. Nažalost, nismo uspjeli pronaći niti jednog - prisjećao se Bale svog vjenčanja 29. siječnja 2000. godine. Od tada su nerazdvojni i jedan su od najstabilnijih bračnih parova Hollywooda. 

Bale već 24 godine ljubi lijepu Srpkinju Sandru: Zbog nje ne razgovara s mamom i sestrom
Bale već 24 godine ljubi lijepu Srpkinju Sandru: Zbog nje ne razgovara s mamom i sestrom

Da je njegova i Sandrina ljubav zaista velika, potvrđuje i činjenica da je glumac prekinuo kontakt s majkom i sestrom, koje se sa Sandrom nisu slagale. Zbog svoje supruge glumac s obitelji slavi dva Božića, a njegova djeca uz engleski pričaju i Srpski. 

- Slavimo dva Božića, u prosincu i u siječnju jer ga pravoslavni kršćani obilježavaju po drugom kalendaru - otkrio je jednom prilikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'
NAKON 11 GODINA BRAKA

Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'

Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji, napisala je Indira Levak na društvenim mrežama
Zagrebački klubovi preko ljeta sele na Jadran: 'Bez 100 eura ste nitko i ništa. Sve je skupo...'
NOĆNI ŽIVOT U GLAVNOM GRADU

Zagrebački klubovi preko ljeta sele na Jadran: 'Bez 100 eura ste nitko i ništa. Sve je skupo...'

Plus+ Čim studenti polože posljednje ispite na ljetnom roku i krenu raditi sezonu većina klubova (pretežito narodnjačkih) zatvara svoja vrata ili bolje rečeno, otvara ih na Jadranu