Obavijesti

Show

Komentari 47

Bubičićeva mama: Vlatka Pokos je nezasitna u seksu

Bubičićeva mama: Vlatka Pokos je nezasitna u seksu
4

Nevenka Bubičić tvrdi da je Vlatka bila nezasitna dok je bila u vezi s njezinim sinom. Voditeljica i pjevačica se ne želi spuštati na Nevenkinu razinu

VIDEO

Vlatka nas je trebala posjetiti u Rijeci. Htjela me upoznati. Dino je otkazao ručak, rekavši mi da su se posvađali. Njihova veza trajala je samo dva mjeseca. Sin mi je s ponosom pokazao Vlatkine romantične SMS poruke. Tada sam shvatila koliko je ona zaljubljena u Bubija, rekla je Areni Nevenka Bubičić (56), majka Mistera Hrvatske i finalista “Farme”.
Prekinuvši vezu s deset godina starijom voditeljicom i pjevačicom, Dino (27) je, tvrdi njegova mama Nevenka, bio povrijeđen i razočaran. Nije mogao shvatiti zašto se Vlatka od zaljubljene djevojke pretvorila u ljubomornu osvetnicu. Bubi je s majkom čak razgovarao o njihovom seksualnom životu. Ispričao joj je da je isprva sve bilo normalno, no Vlatka je tražila sve više i više.
- Postala je nezasitna, a on nije mogao ili nije želio ispuniti sve njezine zahtjeve - tvrdi Nevenka. Bubija su prije šest godina uhitili jer je dilao ecstasy i osudili na dvije godine zatvora. Nevenka je nekoliko mjeseci prije nego je Dino završio u zatvoru upoznala predsjednika Stjepana Mesića. Napisala mu je pismo, a predsjednik mu je dvogodišnju kaznu skratio za šest mjeseci.
- Sad mi je jasno od koga je Dino naslijedio sklonost neukusnome medijskom eksponiranju. Na tu se razinu neću spuštati. To što je rekla je obična laž - kaže Vlatka Pokos.

DIKAN NANIZAO: DILERI, KONOBARI, PEDERI, ULIČARI
Molim da me više ne zovete u vezi Vlatke. Pogotovo ne u vezi dilersko-pederskih-konobarsko-uličarskih kombinacija kojima ne pripadam, odgovorio je Dikan upitan za komentar Vlatkina seksualnog apetita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'
PJEVAČICA JE PREPUNA EMOCIJA

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'

Pop zvijezda nizala je uspjeh za uspjehom, a sada je vrijeme za novo poglavlje. 'Bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi ', poručila je Rozga iz Sarajeva