Obavijesti

Show

Komentari 37

Brittany Murphy preminula od teškog srčanog udara

Brittany Murphy preminula od teškog srčanog udara
10

Američki mediji prenose da je glumicu bez svijesti pod tušem pronašla majka. Navodno su Brittany oživljavali u kolima hitne pomoći. Umrla je u 32-oj

VIDEO

Brittany Murphy oživljavali su u kolima hitne pomoći na putu do bolnice, ali su je ipak proglasili mrtvom u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu. TMZ prenosi kako je pretrpila težak srčani udar. Navodno ju je pod tušem u nesvijesti pronašla majka Sharon. Američki mediji otkrivaju kako je hitna služba primila poziv u osam sati u nedjelju ujutro s adrese na kojoj je prijavljen glumičin suprug Simon Monjack. Nije još poznato tko je nazvao. Lokalni ured mrtvozornika preuzet će tijelo glumice kako bi utvrdili okolnosti smrti, a i policija će pokrenuti istragu.
- U ovim tužnim trenucima obitelj preminule želi se svima zahvaliti na podršci i riječima utjehe. Žele da poštujete njihovu privatnost - izjavio je glumičin glasnogovornik za TMZ. Simon i Brittany vjenčali su se 2007. godine. Glumica je svojedobno bila u vezi s Ashtonom Kutcherom. Brittany se proslavila tinejdžerskim serijama i filmovima, a utjelovila je Shellie u hvaljenom "Sin Cityju" iz 2005. godine. Osim glumom bavila se i pjevanjem. U suradnji s DJ-jem Paul Oakenfoldom 2006. godine snimila je pjesmu "Faster Kill Pussycat" koja je završila na prvom mjestu Billboardove ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO