Obavijesti

Show

Komentari 0

Britney će tužiti menadžericu: 'Htjela me ubiti, patila sam'

Britney će tužiti menadžericu: 'Htjela me ubiti, patila sam'
2

Sudac u Los Angelesu prekinuo je Britneyino skrbništvo u studenom 2021. nakon što je optužila svog oca i menadžere za zlostavljanje tijekom sudskog ročišta tog ljeta

VIDEO

Britney Spears (40) najavila je tužbu protiv svoje bivše tvrtke za upravljanje poslovanjem, rekavši da se osjećala toliko bespomoćno u rukama osnivača te tvrtke da se bojala za svoj život. Spears tvrdi da je njezin otuđeni otac, Jamie Spears (69), obožavao 'Tri Star Sports & Entertainment Group' i njenu osnivačicu Lou Taylor (56) te njezinog suradnika Robina Greenhilla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pop ikona zahvalila #freebritney pokretu što su joj spasili život: Najavila veliki intervju kod Oprah u kojim će otkriti detalje konzervatorstva VIDEO

- Tužit ću 'Tri Star'! - napisala je pop zvijezda u obrisanoj objavi na Instagramu.

Njezin otac zaposlio je 'Tri Star' kao poslovnog upravitelja Britneyinog imanja ubrzo nakon što ju je 2008. stavio pod konzervatorstvo. Tvrtka je radila s pjevačicom više od desetljeća prije nego što je dala ostavku u jesen 2020. godine, piše Page Six.

Billboard's Women in Music 2019 - Hollywood

- Učinio bi sve što su tražili od njega! Mislim da su me pokušavali ubiti. I danas još uvijek vjerujem da su upravo to pokušavali učiniti - napisala je Britney.

Pixsell

Sudac u Los Angelesu prekinuo je Britneyino skrbništvo u studenom 2021. nakon što je optužila svog oca i menadžere za zlostavljanje tijekom sudskog ročišta tog ljeta.

- Nitko drugi ne bi živio kroz ono što su mi učinili! Sve sam proživjela i svega se sjećam! - pisalo je dalje u objavi.

Taylorin odvjetnik rekao je u izjavi za medije da su Britneyine tvrdnje na Instagramu 'potpuno lažne, kao i vrlo uvredljive, štetne i neprihvatljive', dok odvjetnik njenog oca nije komentirao njene optužbe.

Obožavatelji šokirani izgledom Nicole Kidman: 'To nije njezino tijelo, čemu toliko Photoshopa?'
Obožavatelji šokirani izgledom Nicole Kidman: 'To nije njezino tijelo, čemu toliko Photoshopa?'

Sve su oči bile uprte u 'Tri Star' otkako je New York Times objavio dokumentarni film 'Controlling Britney Spears' u rujnu 2021., u kojem se tvrdi da su Jamie, Taylor, Greenhill i 'Black Box Security' predsjednik Edan Yemini nadzirali njen telefon i prisluškivali njezinu spavaću sobu i sve to dok je bila pod konzervatorstvom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Ovako je govorio prvi pjevač Maidena: Hrvatska je moj drugi dom, kod vas ću opet prohodati
NAŠI DOKTORI GA SPASILI

Ovako je govorio prvi pjevač Maidena: Hrvatska je moj drugi dom, kod vas ću opet prohodati

Plus+ Paul je preminuo u svom domu u Salisburyju u 67. godini života. Di'Anno je posljednji put nastupio u Zagrebu u listopadu prošle godine