Obavijesti

Show

Komentari 118

Božidar vrijeđao kolege: Kao da im se ptica pos*ala na tanjur

Božidar vrijeđao kolege: Kao da im se ptica pos*ala na tanjur
11

Već na prvoj 'Večeri za 5 na selu' protukandidatima se predstavio kao akademik, majstor, chef, kuhar, predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara te međunarodni sudac koji ih je došao naučiti o kuhanju

VIDEO

U ovom blagdanskom izdanju kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho' pojavila se se brojna poznata lica s kojima su se gledatelji već imali priliku susresti ispred malih ekrana,  jedan od njih je kontroverzni i gledateljima već dobro poznati Božidar Miodragović (68).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Božo 00:59

Umirovljenik Božidar po zanimanju je kuhar. Neupitno je i vlastiti najveći obožavatelj, pogotovo kada je riječ o kulinarskim sposobnostima.

- Najuspješniji sam kuhar prve generacije ugostiteljske škole u Bjelovaru - rekao je prije ulaska u show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho'.

Božidar uzrujao komentatore: 'Grinch je duša naspram ovog!'
Božidar uzrujao komentatore: 'Grinch je duša naspram ovog!'

Božidar ne skriva to da mu je pobjeda uvijek važna jer je siguran u svoje vještine i kaže da baš uvijek kuha s ljubavlju. Osim što voli pobjede pa teško podnosi gubitke, gledatelji ga pamte kao oštrog kandidata bez dlake na jeziku što ga je i u prijašnjoj emisiji 'Večera za 5 na selu' dovodilo do problema.

Tada je bio najžešći kritičar drugih kandidata. Našao bi dlaku i u jajetu, a na svakoj večeri pravdao se da ne kritizira ostale, već da dijeli kulinarske savjete. 

Božidar nezadovoljan prvim kritikama: 'Idem doma, mene je sramota. Došao sam pobijediti!'
Božidar nezadovoljan prvim kritikama: 'Idem doma, mene je sramota. Došao sam pobijediti!'

 

I prije nego je na red došla njegova večera u prvom showu, na svom Facebook profilu s kolegom je komentirao ekipu, a služio se uvredljivim rječnikom, posebice za gospođu Nedjeljku, jednu od kandidatkinja iz istog tjedna:

- Ma to staroj rospiji... užas jedan od babetine.

Nakon što je došao red na njegovu večeru, domaćin ih je dočekao s osvojenim kulinarskim medaljama oko vrata i ponudio ih aperitivom, najavio je svoja jela rečenicom:

- Nadam se da ćete uživati u finim jelima, ovo možete dobiti samo u hotelima s visokom kategorijom 4 do 5 zvjezdica!

Bjelovarski tjedan za njega u konačnici nije završio dobro, s osvojenih 17 bodova, galamom i svađom s ostalima, obilježio je tadašnju sezonu kulinarske emisije.

- Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova?! Ja sam u ovu večeru uložio dvije tisuće kuna, a vi za vaše ništa! Vi ste svi seljačine kakvih nema na svijetu. Cijeli narod će vidjeti kakve ste ocjene dali kuharu profesionalcu - razjareno je vikao tada.

Cijeli tjedan je vrijeđao kandidate, fotografirao njihova jela i tražio zamjerke, prigovarao za svaku sitnicu. 

- Ne kajem se zbog svojih postupaka, oni su ološi! Sami su priznali da nisu ocjenjivali jela nego mene. To je strašno! Meni je najvažnije da me struka podržala, i to iz cijele regije. Poslali su mi poruke podrške i to mi najviše znači. Pravi prijatelji koji me poznaju bili su uz mene - rekao je Božidar nakon showa za Slobodnu Dalmaciju

Iako mu je bilo žao što je završio na zadnjem mjestu, žaljenje se brzo pretvorilo u bijes pa je ispričao i da je hrana nekih natjecatelja izgledala kao da im se ptica posr*** na tanjur. 

Chef Božidar u 'Večeri za 5' je vrijeđao goste, u novom showu 'skromno' najavljuje pobjedu
Chef Božidar u 'Večeri za 5' je vrijeđao goste, u novom showu 'skromno' najavljuje pobjedu

Božidar nije stao nakon što su se kamere ugasile, ubrzo je nastavio sa vrijeđanjem kandidata i na svom Facebook profilu, no sada je ipak 'promijenio ploču'. 

- Moje oružje nisu uvrede, već istina - pisalo je u jednoj od objava koje je objavio.

Sinoć je počeo show 'Tri, dva jedan - ho, ho, ho!' u kojem Božidar također sudjeluje, a ovaj ga puta ocjenjuju Željka KlemenčićIvan Pažanin i Tomislav Špiček.

Božidar je u svojem timu bio zadužen za glavno jelo - lososa u šampanjcu, a ostatak tima pravio je kolače. Željka je imala malu zamjerku jer se Božidar odlučio za losos koji je jako masna riba, a imao je puno vrhnja u povrću pa je bilo previše masnoće.

- Mora ići vrhnje! To je takav recept i otkrit ću vam tajnu da sam s tim jelom osvojio tri zlatne medalje! - rekao je uzbuđen Božidar.

Njegov je tim završio na zadnjem mjestu što je kod njega izazvalo još jednu burnu reakciju na Špičeka.

- Ja idem doma, mene je sramota. Da se sramotim i budem zadnji? Znaš onu staru poslovicu 'veni, vidi, vici'? Ja sam došao ovdje 'dođi, vidi, pobijedi', a ne da budem zadnji! - rekao je ljuti Božidar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 118

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije