Obavijesti

Show

Komentari 3

Boris i Sonja u krevetu: Ne budi tako grub prema meni

Boris i Sonja u krevetu: Ne budi tako grub prema meni
6

Suprotno svim očekivanjima na farmi Sonja je za svoje sluge odabrala Vajtu i Juricu. Gazdarica se navečer zabavljala i hrvala s Borisom na krevetu

VIDEO

Nova gazdarica sve je popularnija kod muškaraca na farmi. Od početka se prikazala kao plaha i slabija od ostalih djevojaka pa su u "farmerima" proradili zaštitnički instinkti. Boris, Dino i Mario ju od početka natežu i zafrkavaju se s njom, a voditelj "Golih vijesti" sinoć joj je uskočio i u krevet. Tražio ju je almanah da ga malo prelista, a ona mu je zapjevušila da mu ne da. Osjetivši se izazvanim, skočio joj je na krevet i snažno ju prodrmao.
- Aaaa..., boli me. Nemoj više, Boris, naudio si mi dosta - u šali mu je rekla Sonja, a on je tada počeo listati almanah.
Kako se Boris smirio, ona ga je optužila da je dosadan pa ju je upitao želi li da joj se zavuče ispod deke. Gazdarica je ostala bez teksta pa su se, nakon njene molbe da ne bude tako grub, još malo hrvali.

VAJTU I JURICU ODABRALA ZA SLUGE
Očekivalo se kako će Sonja za sluge odabrati Ivanu i Petru koje ju imaju "na piku" od početka showa, ali ona je odabrala dva "veterana". Prvo je prozvala Vajtu i rekla mu da će opet biti sluga jer joj se čini kako se njemu ide van, a i zato što je zloupotrijebio svoje ovlasti dok je bio gazda. Drugi sluga je Jurica jer ga želi malo više aktivirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'
PJEVAČICA JE PREPUNA EMOCIJA

Došao je kraj jednom poglavlju u životu Jelene Rozge: 'Mislim da će taj dan biti puno suza...'

Pop zvijezda nizala je uspjeh za uspjehom, a sada je vrijeme za novo poglavlje. 'Bit će puno suza, dolazi mi mama i još puno dragih mi ljudi ', poručila je Rozga iz Sarajeva