Obavijesti

Show

Komentari 27

Borila se s Hanom za Gorana, a sada zavodi na plaži: 'Bomba si'

Borila se s Hanom za Gorana, a sada zavodi na plaži: 'Bomba si'
7

Zagrepčanka se nakon izlaska iz showa 'Gospodin Savršeni' posvetila karijeri. Priznaje kako ju je show pomalo promijenio, a nedavno je otkrila kako postoji netko novi, ali ne želi forsirati. Za to vrijeme uživa na plaži

VIDEO

Zagrepčanka Iva Runjanin (30) u prvoj sezoni hrvatske inačice 'Gospodina Savršenog' borila se za srce Gorana Jureneca (39) s još 18 drugih djevojaka. Ona je do posljednjeg trenutka slovila kao pobjednica showa, no Goran se na kraju ipak odlučio za Hanu Rodić (23). 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Goranom Jurenecom

Pokretanje videa...

03:04

Nedavno je priznala kako sada postoji netko u njezinom životu kome bi željela dati šansu, ali ne želi ništa forsirati. A u međuvremenu, solira na moru i uživa u suncu.

- Život uzme, more vrati. Samo da mi je sunca i mora - napisala je Iva na Instagramu. 

Trenutačno je na otoku Murteru, gdje je 'opalila' nekoliko fotografija u kupaćem kostimu. Pokazala je zavidnu liniju, a njezini su je pratitelji pohvalili na račun njezina izgleda.

- Jako si zgodna, kidaš. Baš si prava bomba - pisali su joj.

Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Iva je trenutačno na moru s prijateljicom. Uživaju u kupanju, sunčanju i dobroj hrani.

Iva je nakon izlaska iz showa 'Gospodin Savršeni' počela graditi karijeru u marketingu. Za sebe kaže kako je elokventna i komunikativna osoba te svoj posao obavlja sa strašću. No, jednom je prilikom priznala kako ju je sudjelovanje u showu ipak promijenilo.

Iva Runjanin iskreno o Goranu: 'Zbog razuma nisam s njim'
Iva Runjanin iskreno o Goranu: 'Zbog razuma nisam s njim'

- Svako iskustvo ostavi trag, promijeni te i pomaže u osobnom razvoju. Tako i gledam na cijelo svoje iskustvo sudjelovanja u showu. A kad sve zbrojiš i oduzmeš, to je zapravo i najveće bogatstvo - rekla je Iva za RTL. Dodala je kako se u taj show ne bi više prijavila, jer ga je prerasla. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO