Obavijesti

Show

Komentari 8

Boban Rajović: 'Flertam, to je dio mog posla. Neku i poljubim'

Boban Rajović: 'Flertam, to je dio mog posla. Neku i poljubim'
6

S obzirom na to da je Boban 30 godina u skladnom braku sa suprugom Draganom, mnoge je iznenadilo pjevačevo priznanje da flerta svakog vikenda

VIDEO

Crnogorski folk pjevač Boban Rajović (51) otkrio je kako nikada ne bi otišao na transplataciju kose kao Tony Cetinski (54). Osim toga, za Kurir je priznao kako je na koncertima znao poljubiti pokoju obožavateljicu u obraz.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Nikada ne bih nadogradio kosu, mislim da mi ćelavo lijepo stoji i po tome sam između ostalog i prepoznatljiv publici - rekao je Rajović.

S obzirom na to da je Boban 30 godina u skladnom braku sa suprugom Draganom, mnoge je iznenadilo pjevačevo priznanje da flerta svakog vikenda.

Tko je Boban Rajović na čijem je koncertu izbila tučnjava? Mateo Kovačić dao mu je 18.500 eura
Tko je Boban Rajović na čijem je koncertu izbila tučnjava? Mateo Kovačić dao mu je 18.500 eura

- Kad sam na bini sigurno se nasmijem velikom broju žena. To je dio mog posla. Dešavalo mi se i da poljubim neku u obraz. Ako je to flert onda mi se često dešava, bukvalno svaki vikend - priznao je.

Boban i njegova supruga imaju troje djece, kćeri Ivanu (27) i Anđelu te sina Andriju (21), koji više ne žive s njima. Upravo im je najstarija kći Ivana nedavno podarila unuka Iliju.

- Ljubav nije samo prema mojoj ženi nego i prema mojoj djeci. Trenutno doživljavam možda i najveću ljubav na svijetu, postao sam deda, dobio sam unuka Iliju. Kad su mi govorili: ’Vidjet ćeš kada postaneš deda, šta je to’, upravo to sam sada doživio. Inače, ne osjećam se kao deda, mogao bih da imam još troje svoje djece. Tako se osjećam, ali naravno da to ne bih uradio, postao sam deda, i nije prirodno opet da postanem otac - rekao je pjevač za Novu.rs.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO