Boban Đekić za sebe će reći da je komunikativan i uvijek spreman za dobru šalu. Posvećen je svom poslu, kuhanje mu je i hobi i zanimanje, a u 'Večeri za 5' postao je 'dežurni kritičar'
Boban je vrlo kritičan, a kako će njega ekipa večeras ocijeniti? 'Nadam se lijepom druženju...'
Najstroži član ovotjedne ekipe u 'Večeri za 5' došao je na red! Roštilj-majstor Boban Đekić kolegicama je dao poprilično niske ocjene, a hoće li ekipa njega počastiti većim brojem bodova, gledatelji će imati prilike doznati od 17.45 sati na RTL-u.
Boban će za sebe reći da je komunikativan i uvijek spreman za dobru šalu. Posvećen je svom poslu, kuhanje mu je i hobi i zanimanje, a kada ne radi - i dalje vrijeme provodi sa svojim kolegama.
Protekle tri godine živi i radi u Osijeku, odakle je stigao iz Leskovca. Ljubitelj je mesa, a zanat s grillom izučio je upravo u Leskovcu, a otad se usavršava i nadograđuje u tom području. Goste je odlučio dočekati u Kopačevu.
- Tri godine živim u Osijeku, a roditelji žive u Banja Luci. Ovdje sam ostao radi posla, nisam planirao živjeti ovdje, no ostao sam zbog posla. Svidio mi se Osijek - ispričao je Boban.
Boban održava edukacije za roštilj-majstora i obožava svoj posao. Dan započne kavom s kolegama s posla, a potom kreće radni dan.
- U 'Večeru za 5' su me prijavili prijatelji i ja sam to prihvatio bez razmišljanja, drago mi je upoznavati nove ljude i družiti se - otkrio je Boban.
- Nadam se da će biti lijepo druženja i lijepa večer - zaključio je domaćin.
Na popisu njegovih sastojaka našli su se med, kajmak, leskovački uštipak, pljeskavica, ajvar, šlag i karamela.
- Možemo odmah početi jesti sve s popisa - komentirala je Senka.
- Leskovačka pljeskavica, to je poznato. Uštipak - miješaju meso i tijesto - zaključio je Miljenko.