Obavijesti

Show

Komentari 44

Bizarne blizanke: Dijele dečka, a u isto vrijeme žele biti trudne samo da bi si i dalje nalikovale

Bizarne blizanke: Dijele dečka, a u isto vrijeme žele biti trudne samo da bi si i dalje nalikovale
5

Anna i Lucy DeCinque dijele dečka Bena, podvrgle su se operacijama da si što više nalikuju, a sada planiraju obitelj. Želja im je da zatrudne u što kraćem razmaku kako bi ostale iste

VIDEO

Sestre Lucy Anna DeCinque (35) proglasile su se 'najidentičnijim blizankama na svijetu'. Sve rade zajedno, jednako se odijevaju i ponašaju te pokušavaju govoriti što usklađenije, a podvrgle su se i istim operacijama da nastave izgledati identično. Zajedno čak dijele i dečka Bena Byrnea (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rodila blizance 01:08

Australke su rekle kako bi se htjele vjenčati s Benom, ali da to trenutačno ne mogu jer je poligamija zabranjena u Australiji. Bez obzira na to, prije nekoliko godina izrazile su želju da započnu obitelj, naravno, zajedno. Žele zatrudnjeti i roditi u isto vrijeme, kako bi nastavile jednako izgledati i iskusiti trudnoću u isto vrijeme. 

- Želimo sve poživjeti skupa. Zajedno ćemo ostariti, zajedno ćemo umrijeti - izjavile su jednom prilikom.

 

Ben je s blizankama već 10 godina i ne smeta mu što apsolutno sve rade zajedno. Od oblačenja, tuširanja pa do vremena kada idu u krevet, s njim u sredini kako bi ga mogle dijeliti i dok spavaju. Svi troje tvrde da on ovako dobiva 'duplu dozu ljubavi', posebno tijekom seksa.

Mnogi ga nazivaju sretnikom: Živi i spava sa seksi blizankama
Mnogi ga nazivaju sretnikom: Živi i spava sa seksi blizankama

U prijašnjim su intervjuima rekle kako razmišljaju o potpomognutoj oplodnji, kako bi trenutak začeća bio istovremen, ali da nisu sigurne hoće li se odlučiti za taj put. 

- Naša mama bi htjela da zatrudnimo i rodimo prirodnim putem - objasnile su i dodale kako ih ne bi smetalo ako im djeca budu različitih spolova.

Anna i Lucy odlučile su razgovarati sa specijalistom u vezi njihovih planova o trudnoći. Doktor koji je s njima razgovarao ostao je vidno šokiran kad su mu objasnile svoj problem.

- U životu se nisam susreo s osobama koje dijele partnera i žele zatrudnjeti istovremeno. Ali tu sam da ih savjetujem - rekao je doktor, koji je morao saslušati nekoliko eksplicitnih pitanja o tome kako najbolje prirodno zatrudnjeti.

Nakon pauze objasnio je sestrama statistiku vezanu uz njihovu želju i rekao da je šansa za tako nešto 1 naprema 36. To je jako uzrujalo i uznemirilo blizanke, koje nisu sigurne kako dalje postupiti.

- Zaustavila sam se, ali htjela sam zaplakati - rekla je Anna Lucy, koja joj je priznala da ju je sve neugodno iznenadilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO

Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...
ZVIJEZDE POMAŽU UNESREĆENIMA

Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...

U petak su brojne zvijezde u BiH izrazile solidarnost sa stradalima u poplavama. Neki su odlučili i djelovati...