Obavijesti

Show

Komentari 8

Bivšu Disneyjevu zvijezdu na posljednjim fotkama paparazza malo bi tko uspio prepoznati

Bivšu Disneyjevu zvijezdu na posljednjim fotkama paparazza malo bi tko uspio prepoznati
6

Demi je odlučila da se ne poistovjećuje sa sobom samo u ženskom rodu, već želi da ju sugovornik oslovljava u množini, s 'ona'. Nakon istupa novog rodnog identiteta u javnosti, pjevačica je promijenila imidž

VIDEO

Pop pjevačica Demi Lovato (29) poznata po negativnim iskustvima s drogom i alkoholom, nedavno je otkrila da je nebinarna te da se ne poistovjećuje niti sa ženskim, niti s muškim rodom. Nakon što je svijetu rekla kako se osjeća, polako je počela mijenjati svoj imidž, pa je sada češće u opuštenom i manje ženstvenom izdanju, a ima i kratku kosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

Osim s alkoholom i drogom, Demi većinu svoje karijere koju je započela još dok je bila djevojčica bori s poremećajima u prehrani. O svim problemima je vrlo otvorena, a snimila je i dokumentarac o predoziranju iz 2018., kad je gotovo izgubila život.

Demi je odlučila promijeniti svoj imidž, a ni ne opterećuje se kilažom. Fotografirana je u opuštenoj šetnji u pratnji zaštitara, a na sebi je imala majicu s printom, crne hlače i sportske tenisice. Kratku kosu prekrila je žutom šiltericom, a lice sunčanim naočalama.

Demi Lovato ljubila je djevojku na raskošnoj zabavi Paris Hilton
Demi Lovato ljubila je djevojku na raskošnoj zabavi Paris Hilton

Nedavno je najavila novu dokumentarnu seriju pod nazivom 'Unidentified' koja prati pjevačicu i njezine prijatelje tijekom avanture u nacionalnom parku Joshua Tree tijekom potrage za izvanzemaljcima.

Demi je o tvojim psihičkim problemima otvorena, pa je ispričala da je žrtva seksualnog nasilja iz tinejdžerskih dana, što joj je bila velika trauma. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU POLIGRAFA S MIMIERMAKEUP: 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO