Obavijesti

Show

Komentari 0

Bivši suprug Britney Spears odbacio je sve optužbe za neovlašteni upad na vjenčanje

Bivši suprug Britney Spears odbacio je sve optužbe za neovlašteni upad na vjenčanje
4

Izjasnio se da nije kriv po svim točkama, uključujući jedno kazneno djelo uhođenja s prethodnom osudom za obiteljsko nasilje i tri prekršajne točke otežanog upada, odbijanja napuštanja privatnog posjeda, vandalizma...

VIDEO

Bivši suprug Britney Spears (40), Jason Alexander (41), službeno se izjasnio da nije kriv nakon što je prošlog mjeseca pokušao spriječiti vjenčanje pop zvijezde i Sama Asgharija (28).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Britney Spears 01:13

Viša zamjenica tužitelja izjavila je u utorak da je Alexander dobio kaznenu prijavu na Vrhovnom sudu okruga Ventura, gdje se javio iz zatvora putem videopoziva.

*EXCLUSIVE* Britney Spears’ ex husband Jason Alexander attends a #FreeBritney rally in LA

Izjasnio se da nije kriv po svim točkama, uključujući jedno kazneno djelo uhođenja s prethodnom osudom za obiteljsko nasilje i tri prekršajne točke otežanog upada, odbijanja napuštanja privatnog posjeda, vandalizma i zlostavljanja.

Britney Spears na vjenčanje nije pozvala ni brata: 'Ti i mama skrivali ste mi kavu i alkohol'
Britney Spears na vjenčanje nije pozvala ni brata: 'Ti i mama skrivali ste mi kavu i alkohol'

Alexanderovo sljedeće ročište zakazano je za 2. kolovoza, a ukoliko ga proglase krivim, mogao bi dobiti kaznu do pet godina zatvora.

Spears i partner Sam Asghari vjenčali su se 9. lipnja na intimnoj ceremoniji na pjevačičinom luksuznom imanju pred nekoliko desetaka uzvanika među kojima su bila i poznata lica poput Selene GomezDrew BarrymoreParis Hilton i Madonne. Alexander se tog dana javio uživo na Instagramu ispred Spearsine kuće te rekao da je tamo kako bi upao na vjenčanje.

Policajci iz okruga Ventura reagirali su tada na prijavu upada na tu adresu i uhitili 40-godišnjeg Alexandera. Nakon uhićenja, Jasonu je sudac odredio jamčevinu od 100 tisuća dolara, a dobio je i zabranu prilaska Britney Spears od najmanje 100 metara s trajanjem od tri godine.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA ŠOKIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO