Obavijesti

Show

Komentari 2

Bitorajac pulsku nagradu posvetio je nerođenoj bebi

Bitorajac pulsku nagradu  posvetio je nerođenoj bebi
3

Dok su na pozornici Arene u Puli glumcu uručivali nagradu, ponosna i trudna supruga Ana ga je fotografirala. Nakon dodjele par je 'pobjegao'

VIDEO

Završen je 56. festival igranog filma u Puli. Najboljim filmom proglašene su “Metastaze” Branka Schmidta. Rene Bitorajac (37) u tom filmu igra glavnu mušku ulogu, zagrebačkog huligana Krpu, za što je dobio nagradu Zlatna arena. Dok su mu na pozornici pulske Arene uručivali nagradu, ponosna trudna supruga Ana (25) ga je fotografirala. Rene je nagradu posvetio svom nerođenom djetetu. Par već ima dvogodišnjeg sina Gabrijela. Nakon dodjele nagrada u Areni Rene i Ana su “pobjegli”. Nisu viđeni na after partyju festivala na bazenima na Punta Verudeli. Na partyju se zabavljala Zrinka Cvitešić (29) s prijateljicama, bez dečka Hrvoja Rupčića (38). Iva Visković (25), koja je pričala s redateljem Ognjenom Sviličićem, plijenila je pozornost u majici s likom gole žene.

RENE I ANA PARTIJALI NA ZRĆU
Par je prije tjedan dana bio u paškoj Papayi na Paulu van Dyku, DJ-u za kojeg Rene kaže da ga ne propušta. Ana je uživala iako je bila gužva, rekao je glumac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO