Obavijesti

Show

Komentari 33

Bit će novi Bond? Oženjen je za 23 godine stariju ženu: Aaron je Sam upoznao kad je imao tek 18

Bit će novi Bond? Oženjen je za 23 godine stariju ženu: Aaron je Sam upoznao kad je imao tek 18
4

Aaron je imao 18 godina kada je upoznao Samanthu na setu filma 'Nowhere Boy'. Ona je režirala taj film, a Aaron je glumio Johna Lennona. Već godinu dana kasnije, Aaron ju je zaprosio

VIDEO

Aaron Taylor-Johnson (33) navodno je favorit za novog Jamesa Bonda, nakon što je Daniel Craig odustao od te uloge nakon pet filmova u franšizi. 

Izvor je za Daily Mail rekao i kako je za film zainteresiran redatelj Christopher Nolan te da želi napraviti 'nešto drugačije' 

Nolan i Taylor-Johnson već su surađivali, i to 2020. u filmu Tenet. Iduće godine izaći će film 'Kraven The Hunter' u kojem Taylor-Johnson glumi glavnog lika Sergeja Kravinoffa. S njime je i Russell Crowe koji glumi njegovog oca. 

Filmovi

Jedna od uloga po kojima je Aaron poznat je i uloga Johna Lennona u filmu 'Nowhere Boy'. Na setu tog filma upoznao je i svoju suprugu, 23 godine stariju Samanthu (56). On je tada navodno imao tek 18 godina. Aaron je Samanthu zaprosio godinu dana kasnije. 

Hoće li on biti novi James Bond? 'Aaron je favorit za tu ulogu'
Hoće li on biti novi James Bond? 'Aaron je favorit za tu ulogu'

Aaron je, nakon vjenčanja, preuzeo i Samanthino prezime, a i ona je preuzela njegovo. U 12 godina braka dobili su dvije kćeri, a Sam iz prvog braka ima također dvije kćeri. 

Poznati na Toronto International Film Festivalu

Skladan bračni život nisu poljuljale ni glasine o prevari u siječnju ove godine. 

London: Poznati dolaze na BAFTA 2017 after party

- Zaista nemam što skrivati, siguran sam u to što imamo - rekao je Aaron u intervjuu. Inače, par je poznat po tome da o privatnom životu ne govore previše u javnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO