Obavijesti

Show

Komentari 16

Barbara: Ma kakvi novci, ovo mi je samo promocija

Barbara: Ma kakvi novci, ovo mi je samo promocija
12

Hrvatske glumice ne smatraju kako su im golišave fotografije vulgarne. Dora je jahala gola na konju, a Leoni je bitno da su golišave scena stilizirane

VIDEO

Barbara Vicković (38), osim što se skinula u časopisu Playboy, tijelo je otkrila u filmu “Kraljica noći”. Tamo je glumila medicinsku sestru koja zavodi maloljetnika. Slavu je stekla u sapunicama, a nakon skidanja na filmu postala je idol tinejdžera. Tvrdi da se ne skida zbog novca nego vlastite promocije. Dora Lipovčan (32) nema problema sa skidanjem jer je nudist. U filmu “Dva igrača s klupe” oralno je zadovoljila Tarika Filipovića (37).
- Bilo mi je smiješno jer je on morao glumiti da mu je dobro dok ja zapravo ništa nisam radila - kaže Dora. Lucija Šerbedžija (36) kao 21-godišnjakinja skinula se za Playboy. Iako je požalila zbog, kako kaže, pritiska malograđanske sredine, isto je napravila u predstavama “Hamlet” i “Don Juan”. Sa 18 i pol godina u filmu 'Nebo sateliti' Leona Paraminski (30) prvi se put razgolitila na sceni. Priznaje da joj je trebalo hrabrosti za to. Smatra da onaj tko se nije u stanju razgolititi, tko se srami sebe i svog tijela, ne može biti glumac. Leona u filmu 'Nebo sateliti' vodi ljubav s Filipom Nolom. Opuštalo ju je što se redatelj Lukas Nola (45) brinuo da scena bude stilizirana.
- Sve mi je teže i teže skidati se. Nije to uopće lako - rekla je Leona i dodala kako nije sigurna hoće li se još skidati pred kamerama. Nina Violić (37) i Olga Pakalović (31) glumile su ljubavnice u filmu Dalibora Matanića (34) 'Fine mrtve djevojke'. Scena u kojoj se Nina i Olga gole mazno dodiruju na krevetu smatra se antologijskim u povijesti hrvatskog filma jer je to prvi put da se tako otvoreno prikazuje ljubavni odnos između dvije žene. Riječ je prvom domaćem filmu u kojem su dvije lezbijke u glavnim ulogama. Film je dobitnik 49. pulskog Grand Prixa. Olga Pakalović nagrađena je za najbolju sporednu ulogu. Zrinka Cvitešić (30) otkrila je sve u filmu “Konjanik”. S Nikšom Krušeljom snimila je eksplicitne scene seksa.
.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO