Obavijesti

Show

Komentari 4

Balaševićev sin u Sarajevu je predstavio film posvećen ocu

Balaševićev sin u Sarajevu je predstavio film posvećen ocu
6

Uz Aleksu Balaševića su na festivalu bile supruga Nikolina i kći Vera. U jednom trenutku pozirao je i sa sudionicima filma

VIDEO

Mnoge domaće i regionalne zvijezde prošetale su u četvrtak navečer crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala. Među njima bio je i sin glazbenika Đorđa Balaševića, Aleksa, koji je stigao kako bi predstavio film 'Megdan: Između vode i vatre'. Film je bio ideja njegova oca. Dobio je ime po Đoletovoj pjesmi iz 1993., a Aleksa je na njemu radio s Todorom Chapkanovim. On je režirao film, a Aleksa napisao scenarij.

FOTO Sedmi dan Sarajevo Film Festivala: Evo koje su zvijezde prošetale crvenim tepihom...
FOTO Sedmi dan Sarajevo Film Festivala: Evo koje su zvijezde prošetale crvenim tepihom...

Uz Aleksu su na festivalu bile supruga Nikolina i kći Vera.

U jednom trenutku pozirao je i sa sudionicima filma - Viktor Savić, Enis Bešlagić, Nina Seničar, Vojin Ćetković te pjevačica Maya Berović, koja je također dobila ulogu u filmu. I Aleksina sestra Jovana Balašević glumi u filmu čija radnja prati život vaterpolista.

Regionalne zvijezde proštele crvenim tepihom sedmog dana 30. Sarajevo Film Festivala

- Nekadašnja vaterpolska zvijezda Petar (Viktor Savić), sada čuvar u noćnom klubu, kreće u igru s visokim ulozima da bi spasio svoj vaterpolski klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobjede i poraza tanka - stoji u opisu filma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Aleksa i Nikolina zaručili su se u Nazaretu 2019., a sudbonosno 'da' izrekli su sredinom lipnja 2022. u beogradskom Hramu Svetog Save. Vjenčao ih je patrijarh Porfirije, a Aleksina majka Olivera Balašević time se odmah pohvalila.

- Uz blagoslov patrijarha Porfirija i osmjehe učenika iz Dervente, anđeli mogu predahnuti, jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav okrunili stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zavjeta - poručila je tad na Instagramu.

Kćer Veru par je dobio u kolovozu 2022.

- Jutros nas je nebo ponovno iznenadilo. Stigla nam je na svijet Vera Balašević. Hvala svima na čestitkama - napisao je tad Aleksa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO