Za veliko slavlje pjevačica je 'uskočila' u kratku bijelu haljinu srpskog dizajnera Mihano Momose, uz koju je iskombinirala upečatljive sandale poznatog Manolo Blahnika
Badrić iskeširala 20 tisuća kuna za slavljenički stajling, Bešlagić je zezao: Obukla šešir naopako
Ovo je poluvrijeme mog života, jer imam namjeru živjeti do stote! Donesite radost, osmijeh i cipele koje ne žuljaju, a za sve ostalo ću se pobrinuti ja, pisalo je u pozivnici za 50. rođendan Nine Badrić, koji je proslavila u ponedjeljak navečer u zagrebačkom restoranu. Na feštu su stigla brojna poznata lica s domaće estrade, a slavljenica je među okupljenima pažnju privlačila zanimljivim modnim komadom.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Za veliko slavlje pjevačica je 'uskočila' u kratku bijelu haljinu srpskog dizajnera Mihano Momose, uz koju je iskombinirala upečatljive sandale poznatog Manolo Blahnika.
Ninina haljina može se pronaći i kupiti na web stranicama brenda, a cijena joj je 13.300 kuna. Prozirne sandale s velikim dijamantnim krugom koštale su nešto manje, oko sedam tisuća kuna, što znači da je pjevačica za rođendansku modnu kombinaciju iskeširala više od 20 tisuća kuna.
- Nina Badrić obukla šešir naopako, došla je s plaže - našalio se glumac Enis Bešlagić i nasmijao Ninu, ali i goste u restoranu.
Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, ekipa se i više nego dobro zabavljala.
Nina Badrić na proslavu rođendana pozvala je više od 140 ljudi koji su se u restoranu počeli okupljati oko 19 sati. Interijer restorana bio je ukrašen velikim buketima lavande, maslina i limuna. Ništa manje glamurozno nije bilo i na vanjskoj terasi gdje su gosti uživali u glazbi i piću.
Na stolu u restoranu goste je dočekao i specijalni meni. Ninina ronđendanska večera sastojala se od četiri slijeda, među kojima su bili hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo i desert. U ponudi za hladno predjelo bili su: kvarnerski škampi, hobotnica/cherry rajčice, carpaccio od brancina/mediteranski ponzo, tuna, vitello tonato, drniški pršut, sirevi, tartat biftek i salate. Za toplo predjelo bio je rižoto od vrganja i kozica. U ponudi glavnog jela bili su baby praščić, razni steakovi, mladi lički krumpir, povrće i salate s Dolca. Desert je bila rođendanska torta.
POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’