Obavijesti

Show

Komentari 7

Baby Lasagna o selfiju s Gršom: 'Zaljubio sam se u njega. Super je lik. Suradnja? Totalno sam za'

Baby Lasagna o selfiju s Gršom: 'Zaljubio sam se u njega. Super je lik. Suradnja? Totalno sam za'
7

Triljski reper Grše nedavno je objavio fotografiju s Baby Lasagnom, a mladi Istrijanin je priznao kako je oduševljen njegovom energijom na sceni

VIDEO

Nisam lagao i spot isto sam rekao da će biti drugačiji tj. najavljujem cijelo vrijeme. Pa da, to je nekako uvijek meni cilj igrati se sa žanrovima. Uvijek je zabavno eksperimentirati raditi nešto novo i okušao se samo u tome, rekao je Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna za RTL Direkt. Glazbenik je izbacio novu pjesmu 'And I', a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, oduševio je brojne obožavatelje. Uz novu pjesmu išao je i novi spot, za koji je zaslužna njegova djevojka Elizabeta Ružić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baby Lasagna 00:55

Za sljedeću pjesmu Lasagna kaže kako priprema elektronički zvuk, a najavljuje dobre ljetne hitove.

- Ja sam sve te pjesme snimio prije sada samo razmišljam o tome kako ćemo ih predstaviti. Ovaj sljedeći spot ćemo izdati jako brzo, ali ne usudim se još ništa pričati. Zato što mi jako puno improviziramo. Za ovaj spot dobar dio estetike se donio pet dana prije snimanja - rekao je u emisiji.

Grše i Baby Lasagna pozirali su zajedno pa potaknuli glasine: 'Molim!? Jako želimo taj duet'
Grše i Baby Lasagna pozirali su zajedno pa potaknuli glasine: 'Molim!? Jako želimo taj duet'

Lasagna je odradio već nekoliko koncerata, a zadovoljan je atmosferom koja vlada među publikom.

- Ja sam zadovoljan. Publika je, nadam se, zadovoljna. Po reakcijama mi se čini da je O. K. tako da ovo ljeto sviramo najviše u regiji, ovdje kod nas Hrvatska, Srbija i slično, a nakon toga idemo u Europu i doslovno mislim da 16 zemalja obilazimo - objasnio je.

Nedavno su on i Grše oduševili fanove zajedničkim selfijem, a mnogi su izrazili i želju za njihovim duetom.

- Ja sam se iznenadio koliko je eksplodirala ta slika i kako si rekla da je slomilo internet. Ja sam ga upoznao, nismo se prije nikad upoznali i nisam znao što očekivati i na kraju ja sam se zaljubio u njega. Meni je on super dečko, super lik, prolazimo jako slične stvari, čini se, ful skroman, normalan, tako da sam oduševljen s njim. Nakon što smo se upoznali ja sam totalno za suradnju. Počeli smo nešto pričati o tome.. - ispričao je Lasagna te pohvalio triljskog repera i njegovu energiju na sceni.

Euforija oko Baby Lasagne ne jenjava, a svoj privatni život glazbenik je uspio 'smiriti'. 

- Što se tiče selfija i zaustavljanja još uvijek je to intenzivno kao što je bilo, samo sad se žele slikati nisu više toliko oduševljeni kao što su prije bili - zaključio je. 

Umag: Baby Lasagna rasplesao sve na Sea Star festivalu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO