Baby Lasagna je postigao veliki uspjeh: 'Rim Tim Tagi Dim' je na popisu britanskih top 40 hitova | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 63

Baby Lasagna je postigao veliki uspjeh: 'Rim Tim Tagi Dim' je na popisu britanskih top 40 hitova

Baby Lasagna je postigao veliki uspjeh: 'Rim Tim Tagi Dim' je na popisu britanskih top 40 hitova
8

Baby Lasagna je nedavno najavio svoj prvi veliki samostalni koncert na Šalati u Zagrebu, koji se rasprodao u nekoliko minuta. Potom je najavio još dva koncerta

VIDEO

Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, pohvalio se još jednim velikim uspjehom na Instagramu. 'Ajmo', napisao je entuzijastično te otkrio da je njegova pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' završila među top 40 najboljih pjesama na britanskoj ljestvici.

Njegova se pjesma trenutačno nalazi i na trećem mjestu 50 globalnih viralnih hitova na Spotifyu. Osim toga, našao se i na top ljestvici švedske glazbene scene. 'Rim Tim Tagi Dim' je u Švedskoj trenutačno na šestom mjestu najboljih pjesama.

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Inače, Baby Lasagna je nedavno najavio svoj prvi veliki samostalni koncert na Šalati u Zagrebu. Ulaznice za koncert 12. rujna puštene su u prodaju u srijedu točno u podne, a rasprodale su se u 4.5 minute. Odmah je najavio i drugi koncert, koji je također u roku od nekoliko minuta bio u potpunosti rasprodan. Tada je odlučio da će nastupati i treći put.

Malmo:  Baby Lasagna na generalnoj probi uoči finalne večeri Eurosonga

Osim velikog uspjeha s koncertima, Baby Lasagna je ovih dana oduševio javnost potezom. Naime, Vlada mu je odlučila za nagradu dati 50.000 eura, a on je te novce odmah odlučio i donirati. 

- Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, ja te novce ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga. Prvi razlog, najbitniji i dovoljni, što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će taj novac daleko više pomoći. Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatske Vlade, donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala - napisao je tada Lasagna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Još jedan zaplet: Ivaniševićeva bivša prodala je sestri kuću u Dubrovniku za 700.000 eura!
NOVI DETALJI IMOVINSKOG RATA

Još jedan zaplet: Ivaniševićeva bivša prodala je sestri kuću u Dubrovniku za 700.000 eura!

Plus+ Šest dana nakon što je Tatjana Dragović potpisala ugovor sa sestrom, kći Amber Maria odlučuje darovati stan u Zagrebu ocu Goranu Ivaniševiću i teretiti majku za fiktivnu milijunsku pozajmicu
FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu  'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura
EKSKLUZIVNO: OAZA KRAJ ŠIBENIKA

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu 'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura

Plus+ Trojac je stanove u novom šibenskom naselju kupio od kolege Milana Badelja, proslavljenog nogometnog veznjaka, prije nego što su ih sagradili. Sad su kvadrati poskupjeli