Obavijesti

Show

Komentari 18

B. Ognjenović dijeli savjete za roštilj: Meso mora biti sočno

B. Ognjenović dijeli savjete za roštilj: Meso mora biti sočno
1

KUHAO JE PREDSJEDNICIMA Predsjednik žirija četvrtog Prvenstva Hrvatske u roštiljanju, Branko Ognjenović, daje savjete za najbolji roštilj

Glavni problem u pripremanju savršenog roštilja je igranje vatrom i začinima. Lagano zapečeno izvana i sočno iznutra dobitna je kombinacija bez obzira na komad koji pripremate, rekao nam je akademik kulinarstva Branko Ognjenović.

- U želji da jelo stigne vruće pred gosta često se predugo peče. Ovo vrijedi posebno za meso koje se tad presuši i, osim što promijeni okus, izgubi svoju strukturu i privlačan izgled - kaže.

Stručnom oku žirija neće promaknuti ni najsitniji detalj kad je riječ o higijeni radne površine, suđa i pribora, a veliku pažnju obratit će i na dekoriranje. Branko Ognjenović je chef svjetskoga glasa, koji je pripremao delicije za mnoge svjetske i domaće političare.

- Kuhao sam za Tita, Tuđmana, Mesića, Josipovića kao i za predsjednicu Kolindu - rekao je.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18
Mučili ga otoci. Na Havajima je nasmijao publiku, a pao na 13. pitanju: 'Tariče, lako je vama...'
'TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?'

Mučili ga otoci. Na Havajima je nasmijao publiku, a pao na 13. pitanju: 'Tariče, lako je vama...'

Iako je Robert iz Splita kući otišao s 5.000 eura, najveće bogatstvo bila je zabava koju je pružio publici, voditelju pa i gledateljima svojom 'kvizaškom ekspedicijom' kroz američke savezne države...