Obavijesti

Show

Komentari 10

Ante se naljutio na Giannu jer je ostala vani do zore

Ante se naljutio na Giannu jer je ostala vani do zore
5

Pukla je ljubav Gianne i Ante nakon što je Simki sredila gaže. Prestali su surađivati, a ni ne druže se baš više. Gianna kaže da ona živi svoj život

VIDEO

Gianna Apostolski (34) i Gotovčevi sprijateljili su se na Farmi. Gianna je Simonu (24) uzela za vjenčanu kumu. Nakon Farme stalno su išli na ručkove. Gianna je, kaže, Simoni dogovorila nekoliko koncerata, a onda je Ante (40) odjednom u javnosti prozvao da je neozbiljna. Prestali su surađivati, a ni ne druže se baš više.
- Prozvao me da sam neozbiljna jer sam vani ostala i nakon tri sata ujutro. Njemu se prohtjelo ići spavati, a meni nije - kaže Gianna. Bilo je to krajem lipnja u klubu Aurora u Primoštenu. Gianna je komentirala što su Antu uhvatili da vozi 230 km/h s kćerkom Gabrijelom (3), pištoljem i Normabelima:
- Normabele danas svi valjda piju koliko je život stresan. Dok sam se ja s njim vozila, Ante nije jurio. Nije mi normalno da se ima pištolj bez dozvole, a pogotovo da se s djetetom u autu jurca po autocesti. No ne želim se previše petljati u to. Gotovčevi žive jako brzo, a ja ne mogu tako. Živim svoj život, na moru sam sa svojom obitelji i snimam pjesme za svoj novi album - zaključila je.

GIANNA NEĆE TUŽITI PETRU
Petra je Giannu na Farmi udarila koljenom u glavu. Gianna je zato htjela tužiti, no odustala je. “Uvidjela sam neke stvari. Nisam se trebala petljati”, kaže Gianna.

ZBOG PIŠTOLJA JOJ PROPALA ROMANSA
J. Lo i dečko joj Sean Combs autom su pobjegli iz diska u kojem se pucalo. Policija ih je sustigla. Na prednjem sjedalu bio je ukradeni pištolj. J. Lo se izvukla jer je sjedila iza. No par je prekinuo uslijed pritiska.

GOLI SVIRALI BONGO I ŠVERCALI JABUKE
Hillary Swank globili su jer je na avion u Novom Zelandu pokušala ući s jabukom. Matthewa McCounaghyja globili su zbog buke. Policija ga je u kući zatekla golog kako svira bongo, a pored njega je bila marihuana.

BRITNEY ZABRANILI DA VIŠE VOZI SVOJE SINOVE
Nakon što su je snimili kako s 2-godišnjim sinom Seanom Prestonom i 1-godišnjim Jamesom Jaydenom prolazi kroz crveno, Britney Spears tužio je njihov otac Kevin Federline. Sud je Brit zabranio da više vozi sinove.

VOZILA SINA U KRILU, NO NITKO SE NIJE ŽALIO
Bježala sam od paparazza, rekla je tada 24-godišnja Britney Spears za vožnju tada 5-mjesečnog sina Seana Prestona u krilu. Policija u Los Angelesu je posjetila i porazgovarala s njom. Britney se ipak izvukla jer, kažu u policiji, nitko se nije žalio.

AMERIKANCI ZABRANILI 50 CENTA JER IH VRIJEĐA
Reklame 50 Centova filma na kojima drži mikrofon i pištolj u ruci uvrijedili su Amerikance i prosvjedovali su da ih maknu. Reklama bi, tvrde, mogla značiti “pljačkaj da se obogatiš” ili “nasiljem se rješavaju problemi”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO