Obavijesti

Show

Komentari 80

Ante: Normabel sa sobom ima svaki normalan čovjek

Ante: Normabel sa sobom ima svaki normalan čovjek
3

Gotovac misli da ga je policija zaustavila zato što vozi dobar auto. Kaže da nije vozio “slalom” nego samo pretjecao. Mogao bi ostati i bez vozačke...

VIDEO

Pripadnici mobilne jedinice policije Kobre zaustavili su Antu Gotovca (40) jer je vozio 230 km/h autocestom Zagreb - Split. S njim su bili kći Gabrijela (3), supruga Simona (24) i tjelohranitelj Robi s djevojkom Vanjom. U autu su mu pronašli Normabele, tablete koje liječnici prepisuju za anksioznost. Nije imao recept. Našli su mu i pištolj CZ kalibra 6,35. Opojne droge nisu našli. Ante je najprije rekao da je pištolj plinski, no predomislio se.
- Meni je pištolj ostavio dida Ante da ga uvijek za sreću nosim u džepu. I nosim ga. Moj pištolj je moja amajlija. A Normabel uz sebe ima svaki normalan građanin - tvrdi Ante, koji je ljutit na pripadnike Kobri.
- Došli su s dva automobila i bili su bezobrazni. Rekli su mi da sam uhićen zbog Normabela. Javit će im se moja odvjetnica. Osim toga, nisam krivudao cestom već sam pretjecao. Tko vozi autocestom i javlja novinarima da ja pretječem aute? Što da radim kad imam brz auto - rekao je novopečeni pjevač, koji, za razliku od nedjelje, sad priznaje da su mu Kobre ponudile testiranje na droge.
- Nije istina da sam imao staklene oči. Alkotest mi nisu nudili, a test za droge nisu imali kod sebe. Meni se nije dalo čekati da ga netko doveze i da me testiraju - kaže Ante.
Zbog odbijanja testa, prebrze vožnje i pištolja za koji nije imao dozvolu dobio je prekršajnu prijavu. Mogao bi ostati bez vozačke na godinu dana. Zbog velike brzine platit će do 7000 kuna kazne, a zbog odbijanja testiranja mogao bi i u zatvor do 60 dana. Trenutačno njegov auto na obali vozi tjelohranitelj Robi, kojeg naziva i svojim glasnogovornikom.

ŠKUGORU DOSTA, VIŠE NIJE SIMONIN MENADŽER
Nakon godinu dana suradnje estradni menadžer Zoran Škugor raskinuo je ugovor sa Simona produkcijom.
- Ante prvo nije želio da Simona pjeva za manje od tri tisuće eura pa je otkazivao gaže. Potom bi ih sam dogovarao za manje iznose. Tu smo se uglavnom razišli - kaže Škugor. Ante Gotovac tvrdi drukčije.
- Nisam prekinuo suradnju sa Škugorom. Sutra moj glasnogovornik Robi mora obaviti jedan glasan razgovor s njim - rekao je Ante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 80

VIDEO