Obavijesti

Show

Komentari 19

Ante: Nisam ni skužio da mi je malo stavila i u kavu

Ante: Nisam ni skužio da mi je malo stavila i u kavu
6

Simona je otkrila kako je supruga znala štrcati svojim mlijekom, a jednom mu ga je stavila i u kavu. Ante kaže da njima nikad nije dosadno

VIDEO

- Simona je imala puno mlijeka u dojkama, ali ovo što mi je stavila u kavu, valjda je bilo potajice jer nisam ni skužio - nasmijao se Ante. Kaže kako njima nikad nije dosadno i da mu Simke zna složiti neku “spačku”. Zbog toga mu jako nedostaje. Htio bih da izađe van jer u petak njihova kći Gabrijela ima rođendan pa da ga svi zajedno proslave.
- Mjesec dana je puno. Ne mogu više. Obitelj mi je najvažnija - zaključio je poduzetnik koji je prvi napustio show.

SIMONINE ZGODE DOK JE BILA TRUDNA
Simona je Borisu i Ivani otkrila svoja trudnička iskustva. Tako im je rekla da bi htjela roditi još jedno dijete, i ovog puta carskim rezom.
- Prirodno nisam mogla roditi, a s druge strane ne bih htjela da mi se dole rastvori. Imam usko, to je meni i Anti lijepo - pričala je Simona kroz smijeh. Ivana joj je rekla da se to može zašiti, ali Simke je odbacila takvu mogućnost. Nakon što im je pokazivala kako se gegala dok je bila trudna, Simona je pričala i o dojenju.
- A to mlijeko, što više izdojiš, to se više radi to. Sve mokro, curi ti to - pričala je Simona kroz smijeh i otkrila kako je zezala Antu.
- Onda sam Antu štrcala mlijekom, a njemu se to gadilo. Jedanput sam mu iscurila, u kavu sam mu stavila mlijeko, u nescafe od vanilije - izjavila je Simona dok su Boris i Ivana "pucali od smijeha". Potom je otkrila kako je često znala s Gabrijelicom spavati u njenom krevetiću. Ivana je na to komentirala kako i ona spava sa svojim roditeljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO