Obavijesti

Show

Komentari 1

Ankica oduševila ekipu i prešla u vodstvo! Čak joj je i kritična Mara dala najveću ocjenu...

Ankica oduševila ekipu i prešla u vodstvo! Čak joj je i kritična Mara dala najveću ocjenu...
9

'Bilo je ukusno i sočno, svaka čast Ankice', dodala je Antonija, a Mara je imala samo riječi hvale te je večera prošla u sjajnom raspoloženju.

VIDEO

Umirovljenica Ankica Miletić ugostila je protukandidatkinje drugog dana zagrebačkog tjedna 'Večere za 5'. Domaćica je ekipu dočekala u svom domu u Zaprešiću. Za svoju večeru Ankica je dobila visokih 39 bodova te je time prešla u ovotjedno vodstvo.

Gledatelji opleli po Mari: 'Jedva čekam njenu večeru. Želi biti u centru pažnje i antipatična je...'
Gledatelji opleli po Mari: 'Jedva čekam njenu večeru.  Želi biti u centru pažnje i antipatična je...'

Višnjica je Ankici dala 10 bodova i pohvalila je sve elemente večere. Složila se i kritična Mara: 'Dajem desetku, predjelo je bilo savršeno, glavno jelo vrhunski napravljeno i desert poseban. Da ima viša ocjena, dala bih'.

Deset bodova dala je Ankici i Nevenka, a devet bodova udijelila je samo Antonija: 'Sve mi je bilo fino, no u glavnom jelu su bili prekuhani njoki'.

Pripravu večere Ankica je započela izradom glavnog jela - 'Jednostavno, a fino'. Jelo je to koje je Ankicu naučila njezina svekrva. Juneće šnicle Ankica je stavila u ukusni umak, a usto je poslužila i njoke. 'Žuto-narančasto osvježenje' drugo je jelo kojeg se Ankica prihvatila.

Desert je spravila od klasičnog biskvita, kreme od naranče i limuna te šlaga i sira, a potom je uslijedio 'Šareni zalogaj'. Ankica je spravila stari recept svoje svekrve - tijesto s krumpirima, jajima te povrćem po želji.

Propali njoki i kritičarka Mara u 'Večeri za 5': 'Višnji je ovo sve bilo ofrlje, kolač je bio baš suh'
Propali njoki i kritičarka Mara u 'Večeri za 5': 'Višnji je ovo sve bilo ofrlje, kolač je bio baš suh'

Nakon što je večeru spravila, Ankica se pripremila za doček dama. Poslužila je za aperitiv dvije vrste rakije, a na kandidatkinje je ostavila odličan dojam.

- Nisam doživjela jučer Ankicu onakvom kakva je, kad sam je vidjela danas, bila je čila, otresita, svaka joj čast - izjavila je Mara. 

- Ankica nije otresita, bila je draga i prijazna, onaj dojam koji sam dobila sve je, samo ne otresit - Višnjica je dodala.

U veseloj atmosferi ekipa je prešla na predjelo.

'Šareni zalogaj' dojmio se dama, Nevenka i Antonija pohvalile su izgled predjela. 'Predjelo je bilo savršeno, već za pogledati, a dok sam ga jela - nemam riječi', komentirala je inače kritična Mara.

- Božanstveno, lagano, pita je bila fina - dodala je Antonija.

Uslijedilo je - 'Jednostavno, a fino', glavno jelo koje domaćica baštini od svoje svekrve. Poslužila je juneće šnicle s domaćim njokima, a Višnjica je odmah izrazila žaljenje što domaćica nije i kod nje odradila njoke!

- Jelo je bilo izvrsno, junetinu onako ne bih mogla napraviti i ne bi mi ispalo onako fino. Njoki - puter - zaključila je Mara o glavnom jelu.

- Njoki su bili malo prekuhani - dodala je Antonija.

- Meso je bilo mekano, njoki ukusni, sve najbolje - zaključila je Nevenka.

Delicije u Večeri za 5 pripremit će pet dama od kojih je jedna žarila i palila u Ljubav je na selu
Delicije u Večeri za 5 pripremit će pet dama od kojih je jedna žarila i palila u Ljubav je na selu

Stiglo je za kraj i 'Žuto-narančasto osvježenje', ukusni kolač koji se svidio ekipi. 'Nemam primjedbi niti zamjerki, decentno na tanjuru, nikakav prigovor', komentirala je Višnjica desert.

- Bilo je ukusno i sočno, svaka čast Ankice - dodala je Antonija, a Mara je imala samo riječi hvale te je večera prošla u sjajnom raspoloženju.

Divne je poklone Ankica udijelila damama -za kraj večere - ručno rađen rad njezine udruge.

- Prekrasno je to, posebno jer je to radila sama - komentirala je Antonija.

Večera je završila pjesmom folklorne skupine, a Ankica je svime bila prezadovoljna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću