Obavijesti

Show

Komentari 0

ANKETA Jesu li Luka i Tijana zaslužili pobijediti u Survivoru?

ANKETA Jesu li Luka i Tijana zaslužili pobijediti u Survivoru?
2

Tijana je svog suparnika pobijedila već na drugom poligonu, a Luka je pobjedu odnio tek nakon treće, odlučujuće igre

VIDEO

Prošla je još jedna zabavna sezona showa 'Survivor', a nakon spektakularnog finala, pobjedu su odnijeli Luka Rimac iz plavog tima te Tijana Jeremić iz crvenog.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Tijana i Luka su nakon prve igre imali po jedan bod te u za konačnu pobjedu morali osvojiti još dva boda. Tijana je bodove osvojila već na drugom poligonu te je pobijedila Stefana reziltatom 4:1 te tako postala pobjednica iz crvenog tima.

- Ovo je bilo predivno iskustvo koje se ne može opisati riječima, ne može se platiti. Budi najbolje i najgore u čovjeku. Posebno će mi ovo značiti jer imam 20 godina i imala sam mnogo toga za naučiti od ovih predivnih ljudi. Ovo će me svaki dan podsjećati na to koliko sam bila jaka - rekla je Tijana.

Luka je pak drugu kandidatkinju plavog tima, Mihaelu, pobijedio u prvom krugu s rezultatom 5:4, ali je ona njega pobijedila u drugoj igri rezultatom 4:0. Odigrali su i odlučujuću igru u kojoj je Luka pobijedio s rezultatom 4:0 te odnio titulu pobjednika.

Luka i Tijana pobjednici su treće sezone showa 'Survivor': 'Ovo mi je predivna avantura života'
Luka i Tijana pobjednici su treće sezone showa 'Survivor': 'Ovo mi je predivna avantura života'

- Kad smo došli, rekao sam da će nam ovo sigurno biti avantura života. Ovo je definitivno avantura mog života. Toliko smo dana ovdje, toliko uspomena imamo… Drago mi je što sam se prijavio i što sam pobijedio. Mihaela je bila odličan član plavog plemena, želim joj zahvaliti - poručio je Luka. Tijana i Luka će podijeliti nagradu od 30 tisuća eura.

Što vi mislite, jesu li Luka i Tijana zaslužili pobijediti u 'Survivoru'?

 

 

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO