Obavijesti

Show

Komentari 11

ANKETA Deset kandidata prošlo je dalje u natjecanje. Tko je po vašem mišljenju bio najbolji?

ANKETA Deset kandidata prošlo je dalje u natjecanje. Tko je po vašem mišljenju bio najbolji?
11

Svi su bili posebni na svoj način, neki su zbunili žiri, a neki svojim glasom iznenadili

VIDEO

Prošla je još jedna audicijska epizoda 'Superstara', a deset natjecatelja izborilo je prolaz dalje nakon što su oduševili žiri, Tončija Huljića, Niku Turković, Severinu i Filipa Miletića.

Stella se bori s teškom bolesti, ali unatoč njoj stvara vlastite pjesme: Tvoja priča nadahnjuje
Stella se bori s teškom bolesti, ali unatoč njoj stvara vlastite pjesme: Tvoja priča nadahnjuje

Među natjecateljima koji su prošli bio je Devin Juraj, koji je prvi izašao na pozornicu. Izveo je pjesmu talijanskog benda Maneskin, a potom i hit Miše Kovača. Dobio je četiri 'da' i tako prošao dalje.

Semir Draganović izveo je pjesmu Željka Joksimovića, a žiri je začudilo to koliko slično njih dvojica zvuče. Prošao je dalje s četiri 'da'.

Pred žiri je stigla i 17-godišnja Hana Ivković i otpjevala pjesmu Tome Zdravkovića 'Za Ljiljanu'. Hana je kao drugu pjesmu odabrala 'Rise Up', a s četiri glasa izborila daljnje natjecanje.

Plesačica Gloria Hršak skoro da nije prošla, ali ipak je dobila tri prolazna glasa.

Tattoo artist Petar Macukić oduševio je žiri svojom energijom. Tijekom nastupa je zasvirao imaginarnu gitaru i bubnjeve. Dobio je četiri 'da'.

Ajda Lacković je stigla iz slovenskog Nakla na audiciju 'Superstara'. Odlučila je pjevati 'Any Man of Mine' Shanije Twain, a naposljetku je izborila prolaz dalje.

Stella ima 23 godine i živi u Njemačkoj, ali njezini roditelji su Hrvati pa dosta vremena provodi u Hrvatskoj. Ona je dio benda The Vanillas u kojem svira i pjeva s Danny koja također ima 23 godine. Zapjevale su autorsku pjesmu 'Down' i prošle dalje.

Lana Domjanović stigla je iz Sinja, a odlučila je pjevati 'Rukuju se, rukuju' od Zane i 'I Have Nothing' Whitney Houston. Lana je prošla dalje s četiri 'da'. 

Vivien Kurtović zapjevala je 'Nah Neh Nah' od Vaya Con Dios i 'Mercedes Benz' od Janis Joplin. Prošla je s tri 'da'.

Rebecca Sponza posljednja je stala na pozornicu i iznenadila žiri svojim glasom. Pjevanjem se počela baviti zbog tate, s kojim pjeva u duetu. Dobila je četiri 'da'.

Tko se vama najviše svidio? Recite nam u anketi.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO