celebrity,jako zvuci ha ha.A tko su kandidati?Polupjevaci-ce,poluglumci-ce.Posrnule karijere pa daj sta das,ako nista show na narodnom radiu
Gost Gost
22.2.2014.
Samo da se ne pre.eravaju, a hoće garant:)
Ljigavac_1
22.2.2014.
Simpa je lik, ima autoritet, strog je i čini mi se ok!
vu
vukicak
22.2.2014.
jedva čekam videti nives kak mijesi,mijesi...ili bu miksala? :-D
Mi
Minimoy33
22.2.2014.
fora je bilo za gledat, a sada sa zvijezdama, može biti samo još bolje i zanimljivije!
nz
necu zvaku hocu kusur
22.2.2014.
Nema do manistre od vina i komadica kruha u njoj by Mladen Grdovic!
oo
o-o
22.2.2014.
ofucano nakon onog fijaska s duplim pobjednicima.
Le
Legenda17
22.2.2014.
Ako barem pola njih budu pravi celebrityji (za koje bi znalo 90% Hrvata da ih pitaš na ulici) bit će dobro
lu
lukica24
22.2.2014.
jedva čekam, naučim još nešto novo
Mi
Michelangelo
22.2.2014.
Zanimljivo je to kako prkazujete kuhinju i kulinarstvo u uljepšanom svjetlu...narezane i očišćene namirnice u lijepim šarenim,novim i sjajnim posudicama,sjajnim
,neizgrebanim od pranja loncima i tavama...hrpe začina koji koštaju kao suho zlato..sve je to lijepo,istina ,,,ali ne čini posao kuhara samo kuhanje...što je sa mijenjanjem i filtriranjem ulja u fritezama prije početka bilo kakvog rada,pranjem panja za meso,pranjem nape(špahtla),skupljanje vode od kondenzata u hladnjacima??Da ne pričam o čišćenju kojekakvih namirnica te kaliranje istih koje moraš uvesti u obračun?!Naručivanje namirnica za određeno razdoblje....o odnosima među samim kuharima i kuharicame neću a posebno o odnosima sa konobarima?!To se na telki ne vidi...nije zlato sve što sja!!Navlačite mlade u škole za kuhare a ne date im posla...pravite sezonce kojima znanje brzo izvjetri i koji ne ostavljaju baš lijepu sliku po hotelima i restoranima na moru....imao sam prilike vidjeti pizze koje nisam htio ni probati ...ako su pizze takve..???A baš ne vjerujem da se svi turisti hrane po elitnim mjestima i jedu kerefeke koje se prave u ovakvim emisijama...naučite ljude kako se pravi običan grah,gulaš ili fino varivo,bistre juhe...za dobru juhu treba biti majstor!!Tko priprema temeljce i od čega u tim emisijama???
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .