Obavijesti

Show

Komentari 100

Ana iz 'Braka na prvu' za 24sata o Alenu: Nisam uspjela reći niti svoje ime, a on je već bio u šoku

Ana iz 'Braka na prvu' za 24sata o Alenu: Nisam uspjela reći niti svoje ime, a on je već bio u šoku
23

Alen Vlahović ranije nam je otkrio da smatra da su mu eksperti smjestili s Anom Jakuš, a njen prvi dojam bio je pozitivan

VIDEO

Moj je prvi dojam bio pozitivan. Prvo sam vidjela osmijeh, i to mi je bilo bitno u tom trenutku. Rekla sam sama sebi da ću ostati mirna ako mi se i ne svidi na prvu, dati priliku pa vidjeti u kojem smjeru to ide jer su nas očito spojili s nekim razlogom, rekla nam je Ana Jakuš (27) iz 'Braka na prvu' koju su eksperti spojili s Alenom Vlahovićem (29).

Alen iz 'Braka' ekskluzivno za 24sata: Eksperti su mi smjestili, a moja mama je najveća lavica
Alen iz 'Braka' ekskluzivno za 24sata: Eksperti su mi smjestili, a moja mama je najveća lavica

Bilo je očito da Alen i Ana nisu 'kliknuli'. Nakon što se okrenuo kako bi prvi put vidio svoju 'mladenku', Alen je bio vidno šokiran. Ana baš i nije, rekao je, njegov tip djevojke. Za Alenove komentare, Ana je saznala tek tijekom emitiranja emisije.

- I sama sam bila nervozna na dan snimanja, smatrala sam da je i to razlog njegova suzdržanog ponašanja, svi reagiramo drugačije. Ne moram ni reći da sam se iznenadila takvoj reakciji - rekla nam je.

Ana smatra da je njegova gruba reakcija bila nepotrebna.

- Mogu razumjeti da se netko nekome ne sviđa, i to je u redu. Ali ušli smo u eksperiment. Znači, možemo očekivati nešto što dosad nismo iskusili jer inače ne bismo bili u njemu. Za mene je prvenstveno bilo bitno pokazati poštovanje prema toj drugoj osobi, oboje smo ušli u nešto nepoznato i nismo znali kakva će nas osoba čekati pred oltarom. Takva gruba reakcija pred kamerama mogla je i trebala izostati s njegove strane - objasnila nam je.

Na ceremoniji je Ana bila nervozna, a fanovi popularne emisije smatraju da je Alen bio nekulturan jer ju u nekim trenutcima nije htio niti pogledati. Tijekom prvog plesa pitao je kada je kraj pjesme, a najviše se družio s majkom.

- I sama sam imala tremu i nekako je prirodno više se posvetiti svojim bližnjima koji su nam sigurna zona. Svejedno, osjećala sam se nelagodno, očekivala sam više truda jer to je bila naša ceremonija. Sada, kada to gledam na televiziji, jasno mi je da je takvo ponašanje bilo zbog njegova razočaranja - rekla je ova medicinska sestra.

Njegovo druženje s mamom, primijetile su i Anine prijateljice, a jedna od njih, Dora, prokomentirala je da je mamim sin. Alen joj nije ostao dužan. 

- Gospođici koja je izjavila da sam možda 'malo mamin sin' poručujem ovim putem neka s ponosom bude tatina kći. Neka cijeni roditelje ako ih još uvijek ima. Neka ih zagrli. Poljubi. I neka se toga apsolutno nikada ne srami! Kad izgubite jednog od roditelja, shvatite da sve što imate u životu je roditeljska ljubav koja vas jedina nikad ne izda. I da, moja majka i ja imamo još jači odnos otkako smo ostali sami i smatram za nju da je najveća lavica od svih žena. I zagrlit ću je. I poljubiti i pitati za savjet - uvijek! Uživajte s ljudima koje volite i ne dozvolite da se jednog dana probudite i shvatite da je prekasno da im iskreno kažete da ih volite - rekao je.

Ana nam je objasnila da ju je Alen prenaglo 'osudio'.

- Prenaglo je osuditi nekoga, a ne progovoriti s tom osobom ni riječ. Nisam stigla reći ni svoje ime, a on je već bio šokiran. Svatko treba dobiti priliku barem za razgovor, posebno u takvoj situaciji. Stvar je zrelosti i volje. Također, da bi mogao nešto tražiti u osobi, treba biti spreman i ponuditi barem jednako toliko od sebe - objasnila je pa dodala da Alenu želi sve najbolje.

Eksperti iz 'Braka na prvu' pričali su nam i da je kemija koja se može dogoditi između dvoje ljudi jako složen proces koji uključuje brojne međusobne povezane faktore.

- Iako su psihološka kompatibilnost, fizička privlačnost i komunikacijske vještine ključni, također su važni emocionalna inteligencija, sličnost ili dopuna osobina i sociokulturni faktori. Naposljetku, kemija između parova je enigmatična kombinacija mnogih elemenata, a njezin razvoj često uključuje mješavinu predvidljivih i nepredvidljivih dinamika - rekao nam je Boris Blažinić, profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju.

Iskrenost, brižnost i smisao za humor, Anine su kvalitete koje bi ona izdvojila.

 - Njima bih mogla osvojiti nekoga. Ne volim gotove stvari, spremna sam graditi i stvarati sa svojim partnerom. Djelomično sam tradicionalna i držim do vrijednosti u kojima sam odgajana, a u današnje su se doba nekako izgubile - priznala je.

U emisiji je Ana pričala i o mlađem bratu te otkrila da je on dijete s teškoćama u razvoju. Odrastanje uz njega, kaže nam, obogatilo ju je kao osobu.

- Ponosna sam na njega jer je on za mene primjer ljubavi i borbe za život. Na njegov je osmijeh nemoguće ostati imun. Trudim se biti što više uz njega i uvijek će biti jedna od najvažnijih osoba u mom životu. Hvala i mojoj obitelji, posebno mami što se brine za njega i nas - zaključila je Ana iz 'Braka na prvu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 100

VIDEO

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'
ŽIVOTNA PRIČA JUSTUSA REIDA

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'

Plus+ NOVI EXPRESS Justus Reid je 24-godišnjak podrijetlom iz Rapid Cityja u SAD-u, tiktoker koji se proslavio videima iz 'regije'. Dobro nas je upoznao, Balkance, potpuno 'skužio', a onda odlučio i zabavljati nas...