Američki bend Crazy Town doživio bizarnu nesreću: Kombijem udarili losa | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 2

Američki bend doživio bizarnu nesreću: Kombijem udarili losa

Američki bend doživio bizarnu nesreću: Kombijem udarili losa
5

Bend Crazy Town proslavio se singlom 'Butterfly' 2000., a s istom pjesmom zasjeli su na prvo mjesto US Billboard Hot 100 ljestvice. Ogroman uspjeh kakav više nikad u karijeri nisu uspjeli doseći

VIDEO

Kombi kojim su na turneji putovali članova benda Crazy Town naletio je na losa, a sudeći po šteti na fotografijama koje je bend objavio sudar je bio izrazito jak. Ipak, svi glazbenici su prošli samo sa lakšim ozljedama.

- Upravo smo izašli iz hitne pomoći i svi smo dobro. Imamo porezotine i modrice. Udarili smo losa u Ontariju prošle noći, ali planiramo završiti ovu turneju - napisali su fanovima uz fotografije nesreće.

Bend je putovao cestom Route 17 u kanadskom Ontariju, a pred njih je odjednom izletjela ženka losa, prenosi TMZ. Prednja strana vozila je potpuno uništena, a prva pomoć članovima benda pružena je na licu mjesta, nakon čega su prevezeni u bolnicu. Fanovi su im u mnogobrojnim komentarima podrške odmah poželjeli brz oporavak i izrazili čuđenje što su prošli samo s lakšim ozljedama. 

Los nažalost nije imao toliko sreće te je uginuo odmah nakon udara vozila, a prometne nesreće u ovo doba godine s najvećom živućom vrstom jelena nisu u Kanadi nikakva rijetkost. 

Bend Crazy Town proslavio se singlom 'Butterfly' 2000., a s istom pjesmom zasjeli su na prvo mjesto US Billboard Hot 100 ljestvice. Ogroman uspjeh kakav više nikad u karijeri nisu uspjeli doseći. Album su prodali u milijunskoj nakladi, no već s njegovim nasljednikom su potpuno podbacili te se 2003. službeno raspali. Nekoliko godina poslije vratili su se sviranju, a i danas djeluju. Zlobnici bi rekli 'na staroj slavi', ali bili bi potpuno u pravu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

16:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Cetinski parkirao vrijedni BMW na Ilici i gledao u mobitel...
SNIMIO GA ČITATELJ 24SATA

Cetinski parkirao vrijedni BMW na Ilici i gledao u mobitel...

Tony Cetinski će u subotu pjevati na šibenskom stadionu, a danas je viđen u Zagrebu