Obavijesti

Show

Komentari 0

Alicia Vikander otkrila: 'Rodila sam drugo dijete. Bilo je teško'

Alicia Vikander otkrila: 'Rodila sam drugo dijete. Bilo je teško'
2

Alicia Vikander i Michael Fassbender oženili su se 2017., a prvo su dijete dobili 2021. godine. Kao i do sada, detalje o drugom djetetu nisu otkrili...

VIDEO

Glumica Alicia Vikander otkrila je da je rodila drugo dijete. U braku je već nekoliko godina s glumcem Michaelom Fassbenderom, a prvo dijete dobili su 2021. godine. U intervjuu za Elle UK, švedska glumica rekla je kako joj je druga trudnoća bila puno teža. 

- Mislim da mi je trening olakšao stvari. Tih devet mjeseci je kao maraton, ali lakše je ako imaš snage - poručila je te dodala da je trudnoća fizički zahtjevna i da se divi svim ženama koje prođu kroz to. 

Prije svoje prve trudnoće, četiri je puta glumila porod na filmu. 

Academy Museum Gala in Los Angeles

- Kao glumac, posao ti je da glumiš. Ali svaki put kad bih 'rađala', rekla bih svakoj ženi na setu: 'Žao mi je, osjećam se kao uljez'. 

Detalje o svom drugom djetetu nije htjela iznositi, kao što je ranije par i sve druge detalje oko njihovog privatnog života držao u tajnosti. Vikander je poručila kako je došla do trenutka u životu kada je morala pronaći ravnotežu između obitelji i posla. 

Ljetni stil Alicie Vikander: Od eterične bijele do svilene crne
Ljetni stil Alicie Vikander: Od eterične bijele do svilene crne

- Sve se svodi na dvije stvari, na ljude s kojima stvarno želim raditi, i na projekte za koje mislim da će biti kreativni i gdje ću dobro provesti svoje vrijeme. Privilegija je što imam izbora - rekla je Vikander. 

THE LIGHT BETWEEN OCEANS

S glumcem Fassbenderom je od 2014. godine, a upoznali su se na setu filma 'The Light Between Oceans'. Tri godine kasnije su se oženili na Ibizi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO