Obavijesti

Show

Komentari 41

Alex: Jedem sve što mogu, a celulit mi odlazi ležanjem

Alex: Jedem sve što mogu, a celulit mi odlazi ležanjem
4

Aleksandra Grdić uporno se bori s 'narančinom korom’, a u zadnje vrijeme otkrila je kavitaciju. Tanja Tomić navodno je zaljubljena u mlađeg

VIDEO

Bivša Miss Hrvatske nakon sudjelovanja u reality showu “Farma” udebljala se nekoliko kilograma, a ona mrzi vježbanje.
- Nikad u životu nisam bila na dijeti, a vježbanje mi je dosadno. Otkrila sam kavitaciju. To je kao liposukcija, samo ne kirurška - rekla nam je Alex. Jedanput na tjedan Aleksandra (28) odvoji 40 minuta za - ležanje.
- Imam celulit i trbuščić, ali sve manje i manje. Baš sam ponosna - rekla je. Prije nekoliko dana snimljena je kako u Vodicama liže sladoled te kako u rukama ima punu kutiju kolača i jede ih. Istu večer na otvorenju jednog bara bila je u blizini švedskog stola i jela canape sendviče.
- Ma kolače nisam samo sebi kupila. Kupila sam ih i za kolege iz Hacijende, ali svoje sam odmah pojela - smije se Aleksandra, dodajući kako je prednost kavitacije u tome što sve može jesti, ali mora piti puno vode.
Aleksandra je i pobornica plastičnih operacija. Osim što je stavila silikonske grudi, možda napravi još koju korekciju na tijelu zato što joj je Siniša Glumičić kućni prijatelj.
- Nikad ne reci nikad - zaključila je.


BIVŠA VODITELJICA NAVODNO IMA NOVOG DEČKA
Već četiri godine se ne pojavljujem na televiziji i neću vam ništa reći, kratko je rekla Tanja. Njezini prijatelji kažu da je bivša voditeljica zaljubljena već šest mjeseci u dečka koji je mlađi od nje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO