Obavijesti

Show

Komentari 21

Alex i Zorana potukle bi se sa Simonom i Giannom...

Alex i Zorana potukle bi se sa Simonom i Giannom...
4

Da su bili u Petrinoj poziciji, Alex Grdić i Zorana Rajić postupile bi kao i ona. Glumičin otac smatra da je njegova kći samo branila čast na "Farmi"

VIDEO

Otkako je sa suzama u očima napustila "Farmu", Petra Maroja izbjegava javnost. Isključila je mobitel i ne javlja se ni najbližim prijateljima. Petrin otac, Marijan Maroja, smatra da je njegova kći iz nedavne tučnjave izišla čista obraza. Kap koja je prelila čašu bio je žestoki udarac Gianne Apostolski, i to nakon bujice uvreda Simone Gotovac. Kako prenosi Večernji list, Marijan podržava Petrinu reakciju te kaže kako je očito da je njegova kći između novca i časti odabrala potonje. Glumicu su podržali i kolege iz serije "Sve će biti dobro". Zorana Rajić smatra da nije u redu što su Petru izbacili iz showa jer su sve izazvali Gotovčevi te kaže da bi postupila kao i Petra u toj situaciji. S njom se slaže Aleksandra Grdić, sudionica prošlogodišnje "Farme". Manekenka misli da ono što su Petri radili od početka showa nije samo nekulturno nego i neljudski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću