Obavijesti

Show

Komentari 6

Alen Bičević za 24sata o pobjedi u TLZP: 'Volio bih znati kako me Hanka doživjela, sviđa li joj se'

Alen Bičević za 24sata o pobjedi u TLZP: 'Volio bih znati kako me Hanka doživjela, sviđa li joj se'
13

Pobjednik emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', Alen Bičević, oborio je s nogu žiri nakon 13 transformacija. Zadnja je bila u Hanku, no najdraža mu je transformacija u Gabi

VIDEO

Osjećaj je senzacionalan i još se dojmovi nisu slegli. Ne mogu ocijeniti svoje nastupe. Moj tim i fanovi će to odraditi i njima to objeručke prepuštam. Za mene je ovo bio još jedan vrlo uspješan 'dan u uredu', rekao nam je Alen Bičević nakon što je odnio titulu pobjednika osme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Posljednjih nedjelja "skidao" je sve odreda što mu "gljiva" dodijeli u showu, a za finale imao je zadovoljstvo sam birati u koga će se transformirati.

- Hanka je netko tko se rado slušao u mojoj kući. Sevdah mi nije stran, pjesma koju sam odabrao još manje. U finalu sam želio izvesti pjesmu koja meni znači, koju ja osjećam na poseban način i jedino tako možeš prenijeti sve što imaš i na publiku i gledatelje. Svi znate da sam se doselio u Zagreb s Lošinja, ne postoji jedan dan da mi ne fale obitelj i more, a pjesma govori baš o tome i mislim da se puno nas može poistovjetiti s njom - kaže nam.

Alen Bičević nakon pobjede u 'TLZP-u': 'Tisuće suza i osmjeha, bezbroj zagrljaja i pjesama...'
Alen Bičević nakon pobjede u 'TLZP-u': 'Tisuće suza i osmjeha, bezbroj zagrljaja i pjesama...'

U bijeloj haljini, duge plave kose i crvenih usana, Alen je vjerno utjelovio kraljicu sevdaha, a svojom izvedbom raznježio je i žiri, koji je imao samo riječi hvale. Tremu, kaže, nije imao, a u liku je potpuno uživao čim su krenule pripreme.

- Nije bilo teško. Bilo je zanimljivo. Hanka je posebna i energijom i vokalom. Vrlo lako sam ušao u njen lik i sjajno sam se zabavljao. Ne bih promijenio baš ništa u nastupu - otkrio nam je, a kaže kako mu je glavna poštapalica bila “pije mi se kafa, jede mi se pita”.

Iako je raznježio brojne gledatelje koji su mu preplavili inbox porukama, volio bi, priznaje nam, da mu se Hanka Paldum i osobno javi.

- Zanima me kako je ona doživjela moj nastup i je li bila zadovoljna. Ja sam dao sve od sebe i baš bi mi bilo drago da ona da svoj osvrt na to.

Od ukupno osam natjecatelja koji su obilježili sezonu, u finalu je snage odmjerio s Tomislavom Marićem ToMom, Marijom Kolb i Antonijom Dorom Pleško.

- Teško je sad reći tko je od njih bio najveća konkurencija. Svi smo bili finalisti i svi smo imali šanse za pobjedu. Mislim da se radilo o najsitnijim detaljima u nastupu, izboru pjesme, izvođača i transformaciji.

Već nakon prve epizode osvojio je brojna srca gledatelja, a i žirija. Briljirao je iz emisije u emisiju. Bio je Tony Cetinski, Aleksandra Prijović, Gabi Novak, Mate Bulić, Tomislav Ivčić... Svaka imitacija prirasla mu je srcu, a izdvojio bi kao najdraži trenutak onaj kad je bio Gabi Novak.

- Jer do nje ni sam nisam znao što sve mogu. Sjećam se da sam gledao sve te izvrsne nastupe u šminkeraju, tad sam nastupao zadnji. I prije izlaska na scenu kažem sam sebi: ‘Opusti se, pobijediti nećeš sigurno, to nije pjesma za pobjedu večeras’. Faris je tu večer rasturio kao Kaarija. Došao sam na scenu, glazba je krenula, ja sam potpuno miran odradio nastup o kojem se priča i dan danas. Tad sam shvatio koliko mogu dati čaki kad mislim da nemam što - ispričao nam je.

Nakon marljivih 13 tjedana Alen će sa sobom ponijeti, kaže, “ludo i nezaboravno” iskustvo. Priznaje nam kako je nakon uloge neprežaljenog Massima isplakao dušu jer je shvatio da je kraj blizu, a kaže, na neke stvari ne možeš ostati ravnodušan.

- Jako težak projekt, sve se odvija brzo, moraš biti spreman na sve, na improvizacije kada to najmanje očekuješ. Svakako ću ga pamtiti po prelijepim stvarima - zaljučio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO