Obavijesti

Show

Komentari 27

Aleksandra Grdić skinula se na krovu vodičke kuće...

Aleksandra Grdić skinula se na krovu vodičke kuće...
4

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić (28) u Vodicama danju pozira za kolekciju donjeg rublja, a tijekom noći “galebove” tjera dalje od sebe

VIDEO

Miss Aleks zadovoljna je svojom, kako kaže, solidnom trojkom, koja graniči s četvorkom. Prije nije bila zadovoljna veličinom svojih grudi. Onda je konačno otišla pod nož. Dečki joj govore da im se sviđaju njezine grudi. Aleksandra Grdić zapravo voli svoje tijelo u cijelosti. Nikad se nije stidjela pokazati ni koji kilogram viška. Oduvijek je bila slaba na slavonsku kuhinju, a voli i slatko. Nedavno su zabilježili da je u jedan dan “slistila” kolače i sladoled, a potom i sendviče. Natjerala bi se Aleks tu i tamo u teretanu, no to joj nije bilo previše zabavno pa je otkrila kavitaciju, uz koju, kaže, ležiš 40 minuta, a sve se topi.
Aleksinu putenost prepoznali su i u dalmatinskoj trikotaži Galeb. Uzeli su je za zaštitno lice. Aleks se za reklamu nije libila popeti ni na krov kuće. Točnije, na krov vodičkoga kluba Haciende. Kaže da obožava Dalmaciju, a Dalmatinci joj govore da i oni vole nju jer ima njihov temperament.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO