Obavijesti

Show

Komentari 289

Seve: U mog sina se odmah svi zaljube, beba je za poželjeti

Seve: U mog sina se odmah svi zaljube, beba je za poželjeti
4

Pjevačica je za Gloriu otkrila da je njezin sin Aleksandar radoznao dječak koji ima velike oči. Kaže da se svi zaljube u njega kad ga vide i da je uistinu poseban

VIDEO

Pjevačica je u intervjuu za Gloriu izjavila da je njezin sin Aleksandar beba za poželjeti. Kaže da je radoznao, da ima velike oči, da se svi odmah zaljube u njega kad ga vide i da je uistinu poseban.

Kada je zauzeta čuvaju ga Milan, njegova sestra ili njezina majka Ana jer nemaju dadilju. Priznaje da sa zaručnikom i sinom još neko vrijeme planira živjeti na relaciji Zagreb-Beograd-Split. Iako on još nije završen, misli da bi im bilo najzgodnije skrasiti se na salašu u Čeneju u Vojvodini jer je ondje prekrasna priroda i može bezbrižno šetati s malenim.

Severinu u subotu očekuje prvi nastup nakon rođenja sina 20. veljače. Nastupit će u finalu showa 'Survivor' i predstaviti novi singl 'Italiana' kojeg izvodi u duetu s mladom pjevačicom iz Metkovića Anom Bebić.

Dodaje da novi singl ne znači povratak na scenu već samo to da je 'mama časkom otrčala na televiziju i da se vraća odmah'. Pjevačica je pokazala besprijekornu liniju nakon porođaja. Priznala je da su kilogrami otišli sami od sebe i da je vježbala malo sama kod kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 289

VIDEO