Obavijesti

News

Komentari 76

Sestra žene iz afere 'Nakaze' radi u državnom odvjetništvu koje je odbacilo prijavu!

Sestra žene iz afere 'Nakaze' radi u državnom odvjetništvu koje je odbacilo prijavu!

DORH je objavio kako istražuje je li ta prijava protiv Anne Dujić odbačena zakonito. U priopćenju navode da se provjerava "je li bilo osnova za delegiranje postupanja u predmetu drugom državnom odvjetništvu"

VIDEO

Jedna od kćeri Nediljka Dujića, HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma, zaposlena je u Državnom odvjetništvu u Šibeniku, prvi je o tome pisao 24sata. Radi se o istom onom Odvjetništvu koje je objavilo da odbacuje kaznenu prijavu protiv druge Nediljkove kćeri, Anne Dujić, koja je urlala 'nakaze, nakaze', policajki i vatrogascima koji su intervenirali na gašenju požara.

DORH je objavio kako istražuje je li ta prijava protiv Anne Dujić odbačena zakonito. U priopćenju navode kako se provjerava "je li bilo osnova za delegiranje postupanja u predmetu drugom državnom odvjetništvu". Radi se o otkriću 24sata koji je prvi objavio da je u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zaposlena Katarina Dujić. To smo otkrili kad smo istraživali kako je Anna Dujić jeftino kupila veliki stan u Šibeniku, a sad ga iznajmljuje turistima kao apartman s četiri zvjezdice.

Također smo otkrili kako je MORH pokušao izbaciti Dujića iz tog stana, kojim se koristio još od 1991., ali nisu uspjeli. Objavili smo i sadržaj sudskih presuda kojima je naređeno da mora napustiti stan, ali Dujić to nije učinio.

- Istina je, radi u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a posao je dobila putem javnog natječaja prije nekoliko godina. Što se tiče pitanja oko stana, moja kći je pravnica, ali nije šefica ni osoba kojoj takve stvari dolaze na ruke - rekao nam je Dujić o kćeri Katarini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 76

VIDEO