Obavijesti

Show

Komentari 1

Sestra Liama Paynea oprostila se od njega tužnom objavom...

Sestra Liama Paynea oprostila se od njega tužnom objavom...
2

Prije nekoliko dana obitelj Liama Paynea se u kratkom priopćenju oglasila i zamolila za privatnost u teškim trenucima. Njegova sestra je u subotu u objavi poručila da će se brinuti za svog nećaka, Liamovog sina Beara

VIDEO

Sestra Liama Paynea (31) oglasila se na društvenim mrežama oko njegove tragične smrti prije nekoliko dana. U objavi je, između ostalog, Ruth (33) poručila i kako će se uvijek brinuti za njegovoj sina Beara, kojeg je pjevač dobio sa Cheryl Cole, a podijelila je i neke njihove zajedničke fotografije. 

Payne, bivši član popularne grupe One Direction, preminuo je nakon što je pao s balkona hotelske sobe u Buenos Airesu prije nekoliko dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Preminuo je Liam Payne (31), bivši član One Directiona 04:43

- Ne mogu vjerovati da se ovo događa - započela je Ruth te istaknula kako je njezin mlađi brat bio njen najbolji prijatelj te da je nitko nije mogao nasmijati kao on. Otkrila je i kako se zbog njega odvažila položiti vozački ispit, kako bi mogla biti s njime što više kada se sa 17 godina odselio da bi slijedio svoje glazbene snove. 

FILE PHOTO: Singer Liam Payne poses for photographers at the world premiere of the film "I am Bolt" in London

- Redovno bih vozila do njega nakon posla da popijemo čaj, samo da sjedimo zajedno - napisala je. 

- Liam je volio One Direction i svoju braću, puno smo pričali o tome. Puštao bi mi pjesmu za pjesmom koju su snimili i samo bismo sjedili i imali mali One Direction koncert - dodala je. 

FOTO Otac Liama Paynea došao ispred hotela u Buenos Airesu
FOTO Otac Liama Paynea došao ispred hotela u Buenos Airesu

Ruth je istaknula kako je njezin brat znao da je može nazvati u kojem god trenutku i da će se javiti ili doći po njega ukoliko je htio biti doma. 

- Liam se rodio s glazbom u svojim venama, to je bilo jasno otkako je bio mali. Imao je tu kvalitetu koja ga je mogla učiniti zvijezdom. Mogla sam sjediti i slušati ga kako pjeva cijeli dan - napisala je i dodala da je zapisivala bilješke što mu sve mora reći kada ga sljedeći put vidi... A onda se u emotivnoj objavi obratila i svome bratu. 

- Liame, moj mozak ne može shvatiti što se događa i ne shvaćam zašto te nema. Ono što sam najviše voljela kod tebe je tvoja sposobnost da me nasmijavaš, nikad se nisam toliko smijala koliko s tobom. Mislim da ovaj svijet nije bio dovoljno dobar i nježan prema tebi, i često si se, tijekom zadnjih godina, mučio da prijeđeš sve prepreke koje su bile pred tobom. Samo si htio biti voljen i da možeš usrećiti druge svojom glazbom. Uvijek si mislio da nisi dovoljno dobar, nadam se da sad vidiš svu ljubav koju nikada nisi dobio - poručila je shrvana sestra. 

Shrvana Cheryl Cole: 'Naš sin će jednom vidjeti ovo što pišete o Liamu, molim vas, nemojte...'
Shrvana Cheryl Cole: 'Naš sin će jednom vidjeti ovo što pišete o Liamu, molim vas, nemojte...'

- Žao mi je što te nisam uspjela spasiti. I po zadnji put, ovdje sam ako trebaš bilo što. Vozit ću do kraja svemira da te vratim natrag - zaključila je. 

Ranije u subotu je i Liamov otac, Geoff Payne, stigao u Argentinu te u Buenos Airesu došao u hotel u kojem je bio njegov sin. Ispred hotela je zastao i pogledao pisma, cvijeće i fotografije koje su obožavatelji pjevača ostavljati u znak počasti. Kako navodi AP, Payne je u Argentinu došao kako bi organizirao povratak tijela svog sina u domovinu, prenosi Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Volite li filmove prema istinitom događaju? Donosimo vam deset najboljih koje morate pogledati
JESTE LI IH POGLEDALI?

Volite li filmove prema istinitom događaju? Donosimo vam deset najboljih koje morate pogledati

Filmovi snimljeni prema istinitom događaju koji su oduševili i kritiku i publiku, osvojili su Oscare, nominacije, ali i šokirali javnost